Je bent hier
Home > Columns > Mommy Talk | Verjaardagen en uit eten

Mommy Talk | Verjaardagen en uit eten

Het is inmiddels alweer een tijdje terug dat ik mijn laatste Mommy Talk artikel online zette. Mijn laatste artikel was nog in de zomervakantie en ja.. het werd hoogtijd voor een update. Terwijl het hele gezin op de vroege zondagmorgen nog ligt te slapen lig ik wakker naar de vallende regen te luisteren. Als slapen dan toch niet meer lukt dan maar de laptop aanzetten om dit artikel te typen. Met een lekkere playlist dat uit mijn oordopjes komt ben ik dan ook lekker rustig dit artikel aan het typen!

Vanzelfsprekend is er sinds mijn laatste mommy talk artikel veel gebeurd, maar om nou gebeurtenissen van ruim twee maanden in dit artikel op te sommen lijkt mij niet bepaald nodig. Dus beperk ik mij slechts tot de belangrijkste twee punten; verjaardag van oudste zoonlief en die van zijn oma.

Ik kan het maar niet vaak genoeg roepen: wat gaat met kinderen de tijd snel. Ik kan het gewoon nog steeds niet geloven dat mijn oudste inmiddels 17 jaar is. Dat ik moeder ben van een bijna (door de wet gezien dan) volwassen kind. Dat is ook weer zoiets dat mij gelijk in de categorie ‘u’ zet. Men heeft de neiging mij in een totaal andere categorie te plaatsen wanneer zij tot de ontdekking komen dat ik, naast jonge kinderen, ook moeder van tieners ben. Maar goed.. ik dwarrel een beetje af…. Terug naar zoonlief en het feit dat hij weer een jaartje ouder is geworden. En dat hij hard op weg is naar volwassenheid. Zeventien jaar en volop in bloei. Een hardwerkende jongeman vol energie, inspiratie en doelen om te behalen. In zeventien jaar heb jij je ontwikkeld tot een vent waar ik vanuit de grond van mijn hart enorm trots op ben. Een persoon die een wezenlijke bijdrage aan mijn leven heeft geleverd en dat nog steeds dagelijks doet. I am truly proud of the man you are becoming! Blijf in jezelf geloven en zet je vol overgave in om jouw doelen te bereiken. Lieverd, Happy seventeenth birthday!!!

Naast zoonlief was zijn oma ook jarig geweest. Zij heeft de respectabele leeftijd van 60 jaar bereikt en dat moest vanzelfsprekend gevierd worden. Hiervoor namen we haar mee uiteten naar zo’n ‘all you can eat’-restaurant. Voor zowel jong als oud een groot succes. Zowel de jarige als de kids hebben zich vermaakt. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader!

Vanaf vandaag hebben we hier in Amsterdam officieel een weekje herfstvakantie. Mijn kids hadden echter al, in verband met twee studiedagen die gepland stonden, sinds donderdag vrij. Planning voor deze vakantie is er niet, het weer werkt ook niet bepaald mee, maar we zien nog wel of we wat gaan ondernemen of niet.

Until next time!!!

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top