Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > 4x Lente Frisse geuren om naar uit te kijken voor lente 2021

4x Lente Frisse geuren om naar uit te kijken voor lente 2021

2021 Lente Frisse geuren om naar uit te kijken

Met de lente in het vooruitzicht kunnen we in beautyland weer een overload aan nieuwe geur lanceringen verwachten. Lente frisse geuren om heerlijk bij weg te dromen. En dat wegdromen kunnen we, in deze Corona tijdperk, allemaal wel goed gebruiken. Vol verwachting tel ik dan ok de weken af. Ook voor mij persoonlijk is er namelijk genoeg moois die ervoor zorgt dat mijn parfum houdende hart sneller gaat kloppen. Laat ik aan jou voorstellen: 4x Lente Frisse geuren om naar uit te kijken voor lente 2021.

Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Parfum Nectar
Ook in 2021 maken wij kennis met een nieuwe flanker van de inmiddels populaire geur La Petite Robe Noire van het huis Guerlain. Deze nieuwe variatie van het origineel uit 2012 is versierd met een honingzoete toon. Een geur dat door het merk zelf omschreven wordt als ‘heerlijk, sensueel en verslavend’. Wat betreft de noten, is dit wat het huis erover vermeld: “Bovenaan wordt de amandel gesublimeerd door de stralende frisheid van bergamot.
Het hart onthult een boeket rozen dat heerlijk combineert met honingtonen.
Een boeiende harmonie gaat verder op de achtergrond: de heerlijke tonkaboon wordt gecombineerd met houtachtige tonen van patchoeli en onweerstaanbare tonen van vanille.” 

Lancome La Vie Est Belle Soleil Cristal 
Hoe prachtig is de flacon waarin deze nieuwe editie La Vie Est Belle geur komt? De flacon heeft een mooi holografische laklaag en is zeker een eyecatcher. Alleen al vanwege de flacon overweeg ik dit geurtje in mijn collectie op te nemen. De geur zelf is een flanker van het origineel. Het wordt omschreven als minder zoet, exotischer en subtiel poederachtig. Een ideale variant voor de komend lente periode. Ben jij liefhebber van de La Vie Est Belle geuren? Dan is deze nieuwste editie denk ik wel de moeite waard om eens uit te proberen.
“Geluk is meer dan een gevoel; het is een stralend aura, als de zon op een warme zomerdag. Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal (Crystal Sun) Eau de Parfum brengt de essentie van een zonnige zomerdag – warm en toch fris, gemaakt voor degenen die leven om te zonnebaden. Het parfum van La Vie Est Belle Soleil Cristal, verpakt in een iriserende fles, schittert als een zonnestraal en explodeert met frisse witte bloemen.”

Marc Jacobs Spring Collection: Daisy Spring, Daisy eau so fresh spring en Daisy Love
Voor komende lente seizoen introduceert Marc Jacobs zijn nieuwste limited collectie, Daisy spring collectie, met 3 geuren. In deze collectie vind je Daisy spring, Daisy eau so fresh spring en Daisy love spring. Alle drie zijn het lente frisse twist van de klassieke Daisy-geuren. Ook de uiterlijk van de geuren zijn onder handen genomen en hebben een lichtgroene kleur gekregen die verwijst naar het ontwaken van de lente. De Daisy Spring Limited Editions belichamen de luchtige essentie van de natuur en de onschuld van de lente. Volgens het merk zijn de geuren fris, levendig en opbeurend.

Mon Guerlain Sparkling Bouquet

Save the best for last! Mon Guerlain Sparkling Bouquet ben ik persoonlijk het meest benieuwd naar. Dit geurtje zal binnenkort zeker in mijn collectie te vinden zijn. Het is, als ik mij hierin niet vergis, de zevende editie van de originele geur uit 207. In de Mon Guerlain collectie vind je Mon Guerlain Eau de Parfum original uit 2017, Mon Guerlain Florale en Mon Guerlain Eau de Toilette uit 2018, Mon Guerlain Bloom of Rose en Mon Guerlain Eau de Parfum Intense uit 2019 en Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum uit 2020.
Mon Guerlain Sparkling Bouquet wordt door het merk zelf omschreven als een stralende geur, een stralende glimlach, waarin het essentiële duo van lavendel en vanille prachtig wordt versterkt door een sprankelende noot van peer en een stralende Sambac jasmijn. Een betoverende fruitige frisse oriëntaalse sillage (geurspoor) met een magnetische charme.

Tips: Heb je twijfels over een geur of bestel je een geur online? Vraag dan bij je bestelling een proefmonster erbij, zodat je het geurtje eerst kunt testen. Zo kun je, als het geurtje toch niet bevalt, deze terugsturen.

Heb jij een favoriete lente geur?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top