Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Toilette Review

Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Toilette Review

Juni 2018 maakte ik voor het eerst kennis met Mon Guerlain, zoals de naam al doet vermoeden een creatie van het huis Guerlain. Ik ging voor Mon Guerlain Florale: een luchtig en bloemig geur die bij mij een heel fijn gevoel oproept. De gehele zomer heb ik dan ook van dit geurtje kunnen genieten. Het kwam zelfs op mijn lijstje van zomerse favorieten. Nu ruim een jaartje later is er weer een aanvulling op de Mon Guerlain-lijn.

Naast de oorspronkelijk Mon Guerlain EDP uit 2017,  Mon Guerlain EDT en Mon Guerlain Florale (beide uit 2018) is er sinds dit jaar een vierde variant aan de Mon Guerlain-lijn toegevoegd. Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Toilette werd ergens in maart van dit jaar geïntroduceerd en wordt, dankzij de toevoeging van de Bulgaarse roos, als de frissere variant van Mon Guerlain gepromoot. Bloom of Rose is wederom een eerbetoon aan de hedendaagse vrouw en ik vertel je er graag alles over! Lees je gezellig mee?

Beschrijving Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Toilette

Mon Guerlain Bloom of Rose toont een nieuw facet van vrouwelijkheid met de roos: het symbool van vrouwelijkheid in al haar schoonheid. Deze vrolijke compositie nodigt vrouwen uit zichzelf te zijn en te genieten van ieder moment.

Geurnoten

Topnoten: Lavendel en Citrusvruchten;
Hartnoten: Arabische Jasmijn (Sambac), Bulgaarse Roos en Neroli (Oranjebloesem)
Basisnoten: Tahitiaanse vanille en Sandelhout

Vierlobbige flacon

Net als haar drie voorgangers komt Bloom of Rose in de prachtige ‘vierlobbige’ flacon. Deze wordt al jaren gezien als een iconische flacon van Guerlain. Door de contrasterende kracht van strakke lijnen en sensuele rondingen te verenigen eert het Huis vrouwelijkheid. De vorm van de dop geeft het de naam ‘Quadrilobé’, het klavertje vier. Deze iconische flacon belichaamt een veelzijdige vorm van vrouwelijkheid: sterk, vrij en sensueel in één. Het is een juweel van een flacon dat de vrouw van vandaag begeleidt in elke rol in haar leven.

Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Toilette

Door mijn liefde voor Mon Guerlain Florale bestelde ik Bloom of Rose zonder deze eerst geroken te hebben. Uiteraard is het dan nog de vraag of deze nieuwe creatie, net als Florale, ook bij mij in de smaak zal vallen. Ik ben immers niet zo’n groot fan van frisse geuren en Bloom of Rose schijnt toch wel stukken frisser te zijn.

Mon Guerlain Bloom of Rose heeft een levendige opening: het is fris en bloemig. Persoonlijk ben ik er niet al te groot fan van. De intensiteit van de geur neemt gelukkig wat af en wat er vervolgens tevoorschijn komt is een goed gebalanceerde lente frisse boeket. De geur is niet overweldigend maar zeker ook niet zo subtiel dat het onopgemerkt blijft. Het is een geur dat een positieve indruk achterlaat: een stralende en levendige geur. Het is de frisse eigenschap van de geur dat maakt dat het een licht en subtiel geheel is. Een alledaagse geur dat een gevoel van blijdschap zal oproepen.

Mon Guerlain Bloom of Rose heeft een krachtige persoonlijkheid gecombineerd met een vrouwelijke zachtheid. Het is een gepassioneerde en frisse bloemen geur met een positieve vibe. Als je van het originele geur houdt, dan zul je Bloom of Rose zeker ook weten te waarderen. De geur is frisser en daardoor prima geschikt voor de lente periode.

Persoonlijk ben ik over Bloom of Rose minder enthousiast. Het is een fijne en lekkere geur maar naar mijn smaak iets wat te fris. Mijn persoonlijke voorkeur gaat dan ook echt uit naar Mon Guerlain Florale, via de link lees je mijn review over dit geur.

Ben jij al bekend met de Mon Guerlain geuren? Zo ja, welke van de vier geuren is jouw favoriet?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top