Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > 2x Sally Hansen complete Salon Manicure

2x Sally Hansen complete Salon Manicure

sally hansen salon manicure polishEen tijdje terug maakte ik kennis met de Sally Hansen complete salon manicure nagellakken waar ik erg enthousiast over ben. Mijn review hierover kun je hier lezen. Een nieuwe liefde is geboren en ik kon het haast niet laten om meer nagellakken van dit prachtige merk uit te proberen. Na mijn kennismaking met Model Behavior en Delphinium is de beurt nu aan een ander tweetal, namelijk Eel Skin en First Kiss.

sally hansen first kiss - eel skinsally hansen first kiss eel skin sally hansen first kiss + eel skinDe flesjes van de Sally Hansen complete salon manicure vind ik er nog steeds erg leuk uitzien. Tussen mijn tientallen nagellakken vallen de flesjes ook lekker op en ogen chic. Over de brede kwasten van de nagellakken hoef ik eigenlijk niets meer te zeggen, deze lakken prettig; je hoeft maar één keer met de kwast over je nagel te gaan en ze zijn van een laagje nagellak voorzien. En hun glossy finish is om verliefd op te worden.

sally hansen eel-skin sally hansen eel skinEel Skin is een mooie (licht)grijze nagellak met een geweldig substantie. Weliswaar niet de juiste kleur voor de zomer maar met het huidige weer dat naar herfstweer neigt, is dit een kleur op zijn plaats. Eel Skin lakt prettig en dekt met twee laagjes volledig!

sally hansen firstkisssally hansen first kissEen kleurtje dat wel in een zomercollectie thuis hoort is deze First Kiss. First Kiss is een lastig kleurtje om te omschrijven. Is het roze, peachy of toch Koraalkleurig? Hoe dan ook, het is een mooi en lief kleurtje en helemaal geschikt voor zomerse dagen. De substantie van First Kiss is, vergeleken met Eel Skin, wat aan de dunne kant en dekt met twee laagjes net niet volledig; een derde laagje is daarom wel aan te raden. Het kleurtje is prachtig en de droogtijd is ook helemaal in orde.

sally hansen complete salon manicuresally hansen swatches first kiss sally hansen swatches eel skinNa mijn eerste kennismaking met de Sally Hansen complete salon manicure waar ik erg over te spreken ben is hier mijn tweede ervaring en ik moet zeggen: ik ben verkocht. Een nieuwe favoriete nagellakmerk is aan mijn lijst toegevoegd!

Sally Hansen complete SALON Manicure Eel Skin en First Kiss kosten per stuk € 7,99 en zijn via Beautyvoordeelshop.nl te bestelling.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

3 thoughts on “2x Sally Hansen complete Salon Manicure

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top