Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Swatches Sally Hansen complete SALON Manicure

Swatches Sally Hansen complete SALON Manicure

sally hansen polishSally Hansen heeft onlangs haar complete SALON Manicure nagellakken uitgebreid. Op het internet zie je met name JadedMermaid’s Tale en Purple Heart voorbij komen. Sinds kort vind je bij Beautyvoordeelshop.nl een selectie van de Sally Hansen complete SALON Manicure collectie. Bovengenoemde kleuren zitten er niet tussen maar wel bijvoorbeeld Model Behavior en Delphinium die ik je vandaag laat zien.


sally hansen
Sally Hansen biedt een complete salon-manicure in één flesje! Een flesje bevat base- en top coat, nagelversterker, groeistimulerende behandeling en salon geïnspireerde kleuren. Alles wat je nodig hebt voor verzorgde en mooi uitziende nagels. Dit zal voor mij de eerste keer zijn dat ik een nagellak van Sally Hansen uitprobeer, ik ben benieuwd.

sally hansen nagellaksally hansen delphinium model behaviorSally Hansen complete SALON Manicure bevat 14.7 ml aan inhoud, wat veel is, en ziet er met haar vierkante onderkant heel leuk uit. Bovenaan staat op de dop de naam van de kleur aangegeven; dit vind ik persoonlijk handiger dan aan de onderkant. En het heeft een brede kwast waarmee je als het ware in één keer je nagel van een laagje nagellak kunt voorzien en het lakt superfijn.

sally hansendelphiniumsally hansen delphiniumDit is Delphinium, een (modderig) lavendelkleurtje dat haar kleur aan de gelijknamige bloem te danken heeft. De structuur van de nagellak is precies goed, niet te dik maar ook niet te dun. Delphinium is een prachtig kleurtje dat met twee laagjes volledig dekt, dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht, aangezien bijvoorbeeld Purple Heart meer dan vier laagjes nodig heeft om volledig te kunnen dekken. Ik was dus zeker positief verrast! De finish vind ik prachtig; maar een top coat is bij dit lakje overbodig, haar ultraglanzende finish is prachtig! Hier houd ik wel van!

sally hansen modelbehaviorModel Behavior is een prachtige, helderblauw kleurtje dat je doet verlangen naar de zomer en zwembaden. Het kleurtje dekt met twee laagjes prima en droogt snel. Houd je van blauwe nagellakken dan is Model Behavior zeker iets voor jou. Ondanks dat de complete SALON Manicure nagellakken van Sally Hansen alles bevatten, raad ik het wel aan om bij dit kleurtje een base coat te gebruiken, om te voorkomen dat je nagels verkleuren.

sally hansen model behaviorDelphinium en Model Behavior zijn beide prachtige kleuren. Ze lakken fijn en drogen snel op. Over de houdbaarheid heb ik niets te klagen. Beide nagellakken blijven met gemak vier dagen chipvrij. Ik ben over beide kleuren zeer te spreken en ben fan van hun glossy finish. Ik heb er absoluut twee nieuwe favorieten bij!

Sally Hansen complete SALON Manicure Delphinium en Model Behavior zijn voordelig via Beautyvoordeelshop.nl te bestelling en kosten per stuk € 7,99 , normale prijs is € 11,99

Wat vind jij van dit tweetal?

sally hansen swatches

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Swatches Sally Hansen complete SALON Manicure

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top