Je bent hier
Home > Columns > Wow… ik zie je poepgat!

Wow… ik zie je poepgat!

Wow… ik zie je poepgat!

Dit is een hele vreemde uitspraak. In mijn optiek tenminste. Ik kan me allerlei situaties voorstellen waarin je deze opmerking niet zou willen horen. Bij de huisarts bijvoorbeeld. Ik beeld me dat dan helemaal in. Ga je naar de huisarts omdat de jeuk “down under” nu echt niet meer te harden is, lig je met je hele hebben en houden in een positie waarin je nog niet dood gevonden wilt worden en dan zegt hij het: Wow… ik zie je poepgat! Natuurlijk moet je hierna zorgen dat je zijn poepgat ook ziet waardoor je de opmerking terug kan ketsen (wat vreemd zou zijn) of op zoek naar een nieuwe huisarts.

Ook een situatie waarin je dit niet wilt horen is als je lekker met iemand van bil gaat. Vind ik trouwens wel veel leuker om me voor te stellen dan een bezoekje aan de huisarts. Of je moet met je huisarts van bil gaan natuurlijk. Dat kan wel weer leuk zijn. Maar in dit geval ga je dus met je partner of met iemand die je net hebt opgepikt in de kroeg of in de supermarkt van bil. Ben je lekker bezig en dan zegt hij: Wow… ik zie je poepgat! Dit zorgt natuurlijk voor een directe drooglegging van alle opwinding.

Maar wanneer is het nou niet vreemd om dit te horen? Ik denk dat het als volwassene altijd een ongepaste opmerking zal zijn. Om te zeggen én om te horen. Maar toen mijn zoon van drie laatst naar de WC moest bood zijn grote zus aan hem te helpen. Als hij op de WC zit wil hij namelijk altijd dat er iemand in de buurt blijft. Dit voor het geval dat hij in de WC valt en hij per ongeluk samen met zijn vers gefabriceerde keutel wordt doorgespoeld. Dat zou namelijk een beetje jammer zijn.

Grote zus ging dus vlak naast de WC op de trap zitten wachten tot hij klaar was. Daarna moest zijn achterwerk natuurlijk worden afgeveegd. Ook dat nam grote zus voor haar rekening. Ze pakt een stuk WC- papier, gaat op haar knieën achter kleine broer zitten en zegt dat hij moet bukken. En dat doet hij. Op nog geen drie centimeter van het gezicht van grote zus. En toen kon ze niets anders uitbrengen dan: Wow… ik zie je poepgat!

4 thoughts on “Wow… ik zie je poepgat!

  1. Geweldig… Het moest er gewoon uit hé

    Nee… inderdaad niet wat je graag hoort, of zegd…

  2. Haha, met haar neus in de… nou ja boter zal het niet geweest zijn…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top