Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Winnen | Haren invlechten setje

Winnen | Haren invlechten setje

Onlangs kon je het verslag van de workshop haren invlechten lezen. Deze werd door Zenner georganiseerd en door Marlene Roodbol gepresenteerd. Zoals de naam al doet vermoeiden is het doel van de workshop je skills verbeteren en nieuwe vlechttechnieken aanleren.

Marlene Roodbol is vlechtexpert en auteur van de boeken haren invlechten. Voor alle invlechters heeft ze twee unieke boeken uitgebracht: ‘Haren invlechten, stap voor stap’ voor beginners. Dit boek bevat naast een duidelijke uitleg, veel foto’s waar je stap voor stap kunt zien hoe je de invlecht maakt. Iedereen kan nu dus leren invlechten. Met een paar vlechttechnieken kun je heel veel variëren. Het tweede boek, ‘Haren invlechten, de volgende stap’ voor gevorderden. Wil je iets speciaals in het haar van je dochter, dan is dit boek helemaal voor jou! De meest waanzinnige vlechten voor iedereen die al kan invlechten maar meer uitdaging en ideeën wilt.Haren invlechten 2Check de website hareninvlechten.nl voor meer informatie

Winnen!!!Haren invlechtenWil jij ook leren haren invlechten of je skills verbeteren? Mommyonline geeft 3 setjes weg bestaand uit één van de twee haren invlechten boek en een Zenner vlechtset (kam +haarclipjes).

Kans maken?
– Like Mommyonline op Facebook
– Share de winactie op Facebook
– en laat hieronder een berichtje achter dat je meedoet en je voorkeur ‘Haren invlechten, stap voor stap’ ofHaren invlechten, de volgende stap’ voor gevorderden’.

De winactie loopt tot en met maandag 7 juli 2014.  Op woensdag 9 juli 2014 zal de winnaar hier bekend worden gemaakt.

gesloten

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

31 thoughts on “Winnen | Haren invlechten setje

 1. Ik wil winnen :-). Graag de haren invlechten stap voor stap.

 2. Ik heb al heel wat thuisvlechtervaring opgedaan door de jaren heen, dus ik ga voor ‘Haren invlechten, de volgende stap’ voor gevorderden. Hoop dat ik mezelf niet overschat…. Fijn weekend!

 3. Met mijn 3 echte meisjesmeiden kan ik wel wat “hulp” gebruiken 😉 Daarom zou ik ook heel blij zijn met de stap voor stap editie!

 4. ik heb het ook niet gevonden op facebook, maar heb dan deze pagina maar gedeeld op mijn facebook. Voor mij graag de beginnersgids 🙂

 5. Ik vlecht wat af en kan aardig wat bochten maken, ladders, en frans en nederlands heb ik via youtube geleerd, dus ik ben wel toe aan de volgende stap voor gevordereden.

 6. Super leuk dit. Ik ding graag mee met de haren invlechten stap voor stap. Ik bak er nu namelijk niks van.

 7. Ik ben echt een ramp met haar en met vlechten.. en ons meisje heeft nu al een bos haar! (is net pas 3 maanden) help!! Kan wel zo’n boek gebruiken.. Haren invlechten, stap voor stap!

 8. Ik ben nogal erg onhandig met het vlechten van haren van mijn prachtige dochters. Dus heel graag doe ik mee en maak ik kans op ‘Haren invlechten, stap voor stap’ , Misschien dat ik er dan eindelijk handigheid in kan krijgen en mijn meiden niet altijd naar pappa lopen om hem te laten vlechten.

 9. Haren invlechten, stap voor stap zou hier wel van pas komen.
  Dochterlief vindt het maar noks, dat ge-experimenteer, maar die eeuwige staart zijn we ook een beetje zat 😉

 10. Helaas ben ik niet zo handig met vlechten, mijn dochter laat haar haar vaker invlechten bij een vriendinnetje. Mijn dochter en ik zouden heel blij worden van “Haren invlechten, stap voor stap”
  ik heb het meteen gedeeld op mijn facebookpagina

 11. Haren invlechten stap voor stap zou ik erg graag willen winnen.

 12. Leuke actie. Ik maak graag kans op ‘Haren invlechten, stap voor stap’
  Like it & shared it!

 13. Hey! Wauwie, wat een te gekke winactie! Met dit handige boekje en awesome spelden kan ik de mooiste vlechten in het haar maken van mijn dochter! Dat staat super leuk voor in de zomer. Alvast heel erg bedankt!
  Groetjes,
  Joanne

 14. Oh leuk! Ik ben nog zo’n kluns met de haren van mijn dochters en met drie dochters moet ik toch wel kunnen vlechten. Actie gedeeld op FB en ik maak graag kans op de stap voor stap!

 15. ‘Haren invlechten, stap voor stap’ wil ik wel graag winnen. Met twee prachtige dochters met schitterend haar, zou het geweldig zijn als ik dat zelf kan!

 16. Ik ben nog een regelrechte ramp met invlechten, tot verdriet van mijn dochter van 6 jaar oud, daarom zou ik (en mijn dochter!) heel graag het boek ‘Haren invlechten, stap voor stap’ willen winnen.

 17. Zo onhandig als dat ik ben zou ik het geweldig vinden om stap voor stap in huis te hebben. Denk dat ik er veel van zou leren en mijn dochter met diverse kunstwerkjes kan verblijden.

 18. Iedereen bedankt voor het meedoen. De 3 gelukkige winnaars zijn:
  Sandy voor het boekje ‘haren invlechten, stap voor stap’
  Layla ‘haren invlechten, stap voor stap’
  Stephanie voor het boekje ‘haren invlechten, de volgende stap’
  Alle drie gefeliciteerd, het boek zal aankomende week verstuurd worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top