Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Fashion | Van g-string naar c-string

Fashion | Van g-string naar c-string

Ben je nou van mening dat de G- strings zoals wij die kennen teveel lichaamsdeel bedekt dan is de C-string wellicht iets voor jou. De C-string is in de wereld van lingerie een spannende innovatie dat al enkele jaren op de markt is maar pas sinds kort ook door ons ontdekt is . Waar we dus dachten dat ondergoed niet bloter kon, werden we door de C-string zwaar verrast. De g-string, waar we inmiddels allemaal wel aan gewend zijn,  bedekt al erg weinig maar de C-string gaat nog net een stapje verder. Het moderne slipje bevat geen bandjes en is met slechts één klikje op zijn plekje.

c-stringDe C-string is overigens niet enkel voor vrouwen beschikbaar maar ook aan de mannen is gedacht.
Of dit über hippe string enigszins comfortabel zit moet wat ons betreft nog blijken. Maar goed, zeg hello tegen een sexy nieuwe vrijheid!

c-string.jpg 2Wat vind jij van deze C-string? Zie jij jezelf al in zo’n hippe C-string?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Fashion | Van g-string naar c-string

  1. Vreselijk!
    Naast dat ik het er echt niet uit vind zien, lijkt het me hartstikke verrot zitten! Moet je dan eel de dag met bij elkaar geknepen billen rondlopen zodat ie er niet uitvalt?!
    No, not for me 😉

  2. Ik ken de c-string niet maar lijkt mij super ongemakkelijk zitten. Het zit er niet uit en ik denk dat ik constant bang zou zijn dat het eraf zou vallen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top