Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > W.I.C. by Herome So Undercover + Swatches

W.I.C. by Herome So Undercover + Swatches

Afgelopen week was Mommyonline aanwezig bij het pers-event van Herôme waar de sprankelende wintercollectie So Undercover gepresenteerd werd. De collectie So Undercover is geheel geïnspireerd door de gelijknamige Amerikaanse komediefilm die vanaf 20 december in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn. Om ons een beter beeld van deze So Undercover-nagellakcollectie te geven werd er een voorpremière van So Undercover, de film met Miley Cyrus in de hoofdrol, gedraaid. Voor aanvang van de film én na de film was er de mogelijkheid om je nagels met de So Undercover-collectie te laten lakken, of je kon het natuurlijk ook zelf doen.

So undercover, de film
So Undercover is een actie-comedyfilm met Molly, gespeeld door Miley Cyrus in de hoofdrol. Molly is een keiharde, jonge privédetective die gespecialiseerd is in het bespioneren van overspelige partners. Molly wordt voor een speciale missie door de FBI benaderd. Wanneer zij undercover moet doorgaan voor een beschaafde, gevoelige universiteitsstudente is dat voor haar een verschil van dag en nacht. Als opdracht moet zij Alex, de dochter van een voormalige maffiabaas, een belangrijke getuige, beschermen. Als naïeve student komt Molly in huis bij een meidendispuut waarbij zij snel verwikkeld raakt in de normale dagelijkse tienerdilemma’s. Want erbij horen en een knappe jongen daten is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Terwijl de rechtszaak nadert en de situatie steeds gevaarlijker wordt, komt Molly erachter dat niet iedereen is wie hij lijkt te zijn.

So Undercover is een luchtige tienerfilm die mij aan de film Miss Congeniality met Sandra Bullock doet denken, waarin zij omgetoverd werd tot een beauty en undercover ging werken. Het is geen ingewikkelde film, leuk voor jonge meiden. Voor volwassenen is de film niet veel aan, maar om er samen met je dochter heen te gaan is wel aan te raden. Er zitten leuke momenten tussen die een glimlach op je gezicht zullen toveren. De film duurt 94 minuten en is geschikt vanaf 6 jaar en ouder.

W.I.C. by Herôme So Undercover
So Undercover bestaat uit zes nagellakken die allemaal vernoemd zijn naar een vrouwelijk personage uit de gelijknamige film So Undercover. De So Undercover-collectie bestaat voornamelijk uit glinsterlakken en derhalve een perfecte collectie om jouw glamourlook tijdens de feestdagen compleet te maken.

W.I.C. by Herôme So Undercover start met de kleur Molly, een spannende en sprekende glinsterlak vol fijne kleurtjes. Molly is een zeer feestelijk lakje dat naar behoefte licht of dik aangebracht kan worden. Door één laagje aan te brengen creëer je een doorzichtige lak met glinstertjes. Bij meerdere laagjes krijg je een fijne bruine tint vol met orange en blauwe glinstertjes. Ook kan deze lak door slechts één laagje aan te brengen, over een andere lak.

Becky, gespeeld door Kelly Osborn, vertegenwoordigt een krachtige en sprekende glinsterkleur. Net als bij Molly is er met Becky geen sprake van goed of slecht dekkend; het aantal laagjes dat je aanbrengt ligt aan wat jij mooi vindt. Met drie laagjes heeft de lakje wel het beste resultaat. Waar Molly meer orange glinstertjes bevat heeft Becky meer zilver glinstertjes. Vanzelfsprekend wordt de kleur intenser met meerdere laagjes.

We blijven nog even bij de glinsterlakjes. Bizzy, gespeeld door Autumm Reeser, is een passioneel glinsterend paars. Bizzy geeft met minimaal twee laagjes het mooiste resultaat en bevat onder andere een roze en een blauwe sparkle.

Cotton, gespeeld door Megan Park, is de luchtige en creatieve zilverlak. Met haar subtiele shimmers zit deze lak tussen de glinsterlakjes en de twee laatste lakken. Cotton is niet een standaard zilverkleurtje, het heeft ook iets blauwigs en dat maakt deze lakje zeker creatief en mooi. Cotton dekt prima in drie laagjes en bevat gele ‘sparkle’. Deze lak laat je nagels lekker opvallen en is helemaal Oud en Nieuw-proof.

Het hoofd van het vrouwenstudentenhuis Summer heeft natuurlijk roze als kleur. Summer is een prachtige kleur voor dames die niet met al te opvallende nagels willen lopen. Summer is een roze/lila kleurtje dat met twee laagjes prima dekt.

De So Undercover-collectie sluit af met een parelmoerkleur die staat voor chique Sasha, gespeeld door Eloise Monford. Sasha is een mooi subtiel kleurtje dat prima in twee laagjes dekt en bevat zeer subtiele shimmers.

De So Undercover-collectie vind ik mooi en vooral lekker afwisselend. De collectie belicht zowel de stoere als de zachte kant van de film en dat maakt het leuk. In het zonnetje schitteren de lakken mooi.

W.I.C. by Herôme So Undercover is exclusief verkrijgbaar bij Douglas vanaf 1 december 2012. Je hebt al een W.I.C. by Herôme nagellak voor € 6,95

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “W.I.C. by Herome So Undercover + Swatches

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top