Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Herôme manicure workshop

Herôme manicure workshop

Voor de vrouw van nu zijn goed verzorgde handen erg belangrijk. Tenslotte zijn je handen je visitekaartje en wil je dat ze er goed uitzien. En in de winterse maanden hebben je handen extra aandacht nodig. Met dit in gedachte organiseert Etos samen met Herôme een exclusieve workshop waarbij je kennismaakt met de wereld van hand- en nagelverzorging. Tijdens de Herôme manicure workshop staan jouw handen en nagels centraal. De Herôme manicure workshop vindt plaats in de prachtige entourage van de Spiegelzaal van het Amstel Hotel in Amsterdam. Het Amstel Hotel is het enige vijfsterrenhotel van Nederland, de plek waar royals kind aan huis zijn. Het hotel waar Michael Jackson vaak verbleef maar ook Prince en Beyonce overnachten als zij in Nederland zijn.

De Herôme manicure workshop is een leuke manier om jezelf of iemand anders te verwennen en kost € 49,95.
Naast alle aandacht voor je nagels word je verwend met een lux hapje en drankje en na afloop ontvang je een mooie goodiebag ter waarde van € 49,95! Hiermee is de entree dus eigenlijk gratis.

Ook wij moeders willen goed verzorgde handen, en daarom zal Mommyonline aanwezig zijn tijdens deze manicure workshop. Wil je ook aanwezig zijn bij de exclusieve Herôme workshop? Dan moet je snel zijn want er zijn nog maar enkele plaatsen vrij. Reserveren doe je door te mailen naar workshops@herome.nl Maar wees er snel bij want vol = vol.

Even nog alles op een rijtje:
Waar en wanneer?
Zaterdag 24 november in het Amstel Hotel in Amsterdam.
Tijd: 13.45 -17.45 uur
Reserveren doe je door te mailen naar workshops@herome.nl
Inschrijving gaat op volgorde van aanmelding.
Wees er snel bij! VOL = VOL

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top