Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > W7 Very Vegan Eye Eco Review + Ooglook

W7 Very Vegan Eye Eco Review + Ooglook

Door Shannen – Zoals je vorigen week in dit artikel kon lezen heeft W7 een complete lijn met VEGAN & CRUELTY FREE make-up producten uitgebracht . Ik zelf als dierenliefhebber ben hier natuurlijk ontzettend blij mee, want ondanks dat er in Nederland een verbod geld op het testen van producten op dieren wordt dit vooral in het buitenland alsnog dagelijks té veel gedaan. Ik word dan ook onwijs blij van dit W7 Very Vegan Eye Eco palette, en schrijf dit artikel met een dikke knipoog naar mijn konijn ‘nijntjes’!

Even natuurlijk als eerste 10 duimpjes omhoog voor het uitbrengen van een make-up lijn waar alle aandacht aan besteed is om het Vegan & Cruelty free te maken; deze make-up is niet op dieren getest, en hier mogen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Merken zoals Maybelline en L’oreal testen helaas nog steeds dagelijks hun producten op dieren. En dat moet gewoon stoppen!

De verpakking van deze W7 Very Vegan Eye Eco palette liegt er ook niet om, en sluit goed aan op deze mooie lijn van W7. Met een natuurlijke achtergrond en groene grote letters, wordt het nog eens extra benadrukt. Onze aandacht trekt het in ieder geval wel! Ook op de achterkant wordt nog eens nadrukkelijk herhaald; EYE ECO – NATURAL, NUDES COLOUR PALETTE. THE NATURAL CHOICE, CRUELTY FREE & ABSOLUTELY NO TESTING ON ANIMALS! Ook staat het Vegan logo er nog eens op.

Dit W7 Very Vegan Eye Eco palette heeft tien mooie oogschaduws, zowel mat als glanzend, met koele- en warme tinten. Genoeg variatie voor verschillende ooglooks. De oogschaduws zijn lichtelijk korrelig, maar niks storend. Dit is algemeen bekend bij W7. Het pigment is uitstekend, er valt hier prima mee te werken!

Hier zie je de swatches; Zoals ik al zei, prima pigmentatie, allemaal in een veegje duidelijk zichtbaar. Iets wat korrelig en wat fall-out zou kunnen veroorzaken maar desondanks tien prachtige kleurtjes waar goed mee te werken valt.

Ook heb ik voor jullie een oog-look gemaakt; de kleuren die ik gebruikt heb in de arcadeboog zijn EARTHY en AUTUMN. Op mijn bewegend ooglid heb ik ASH, wat een supermooie iets wat groenige oogschaduw is. Een kleur die je niet snel in palette’s tegenkomt. En BEACHY en WHEAT zitten in mijn binnenste ooghoek. Uiteindelijk heb ik alles door elkaar geblend en vervolgens ASH nog eens iets zwaarder aangezet zodat de kleur er echt uitspringt.

W7 Very Vegan Eye Eco palette heeft een mooie variatie van verschillende tinten. Een palette die wat heeft voor iedereen en niet te vergeten, dit palette is niét op dieren getest. Een extra bonus! Ik ben zeer tevreden over dit palette en denk dat ik hem regelmatig uit mijn stash zal trekken!

Heb jij al kennis gemaakt met deze W7 Very Vegan Eye Eco palette?

Liefs,
Shannen

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top