Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > W7 Very Vegan Eye Eco Palette

W7 Very Vegan Eye Eco Palette

Dat steeds meer mensen voor een diervriendelijk leven kiezen is in onze hedendaagse samenleving natuurlijk niet zo gek meer. En dat dit voor een opkomst van cruelty free make-up zorgt was te verwachten. Merken spelen nou eenmaal graag in op de behoefte van consumenten. En dat is, in dit geval, natuurlijk een pluspunt.

Naast diverse beautymerken heeft nu ook W7 zich in de wonderlijke wereld van vegan gegooid. Met hun Very vegan-collectie komen zij personen tegemoet die een plantaardige levensstijl volgen. De W7 Very Vegan-collectie is naar eigen zeggen volledig goedgekeurd en on-trend.

Het W7 Very Vegan-assortiment bestaat uit allerlei producten om je volledig te kunnen opmaken, waaronder het Eye Eco palette. Dit palette nam ik, tijdens het inkopen doen voor Missgorgeous.nl, mee om te testen. Wie mij persoonlijk kent of langer volgt weet dat ik geen oogschaduwgebruiker ben. Een ooglook met dit palette zal ik daarom aan een ander uitbesteden. Voor nu vertel ik meer over dit palette en laat ik de kleuren zien.

Dit W7 Very Vegan Eye Eco palette zal voor de W7-fan wellicht bekend voorkomen. Dat is ook niet gek want dit palette bevat dezelfde tinten als het W7 Color Me Buff palette. Omdat de Color Me Buff palette het meest populaire palette van het merk is, hebben zij besloten deze naar een Vegan-alternatief om te zetten. Dat is slim bedacht als je het mij vraagt.

Het W7 Eye Eco Natural Nudes eye Colour palette komt in de bekende blikverpakking en bevat, zoals we inmiddels ook gewend zijn, twaalf oogschaduwtinten. De kleuren variëren van natural nudes tot kopere en bruine tinten. De tinten zijn vooral shimmers; er zitten enkele matte tussen. Ik kan me goed voorstellen dat je met dit palette mooie natuurlijke looks kunt creëren. En zoals velen inmiddels wel weten komen de tinten uit het W7 Color Me Buff palette, en dus ook dit Eye Eco palette, overeen met het Naked 2 palette van Urban Decay. En met het bijgevoegde kwastje met twee zijden kun je in principe met dit palette gelijk aan de slag gaan. Een ooglook met dit palette, en hoe het is om ermee te werken zie je heel binnenkort hier op de site verschijnen!

Het W7 Very Vegan Eye Eco palette heeft een verkoopprijs van rond de € 17,-

Wat is jouw eerste indruk van dit palette?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top