Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Unboxing Augustus Nailbox Gel Couture

Unboxing Augustus Nailbox Gel Couture

Als extra artikel op deze regenachtige donderdag en tevens laatste dag van augustus: de unboxing van de augustus Nailbox. Veel leesplezier!

Voor de augustus Nailbox had ik samen met mijn behulpzame team nogal flink moeten brainstormen. Ik wilde namelijk, voor de verandering, weer eens een box met slechts één merk doen. Leuk natuurlijk… maar welke merk is nou zo leuk dat het door bijna iedereen gewaardeerd wordt? Op deze vraag hoefden wij gelukkig niet al te lang na te denken. We kwamen uit bij het merk Essie. Echter niet de standaard nagellakken maar de inmiddels zeer geliefde Gel couture lakken. Zo gebeurde het dat de augustus Nailbox als thema ‘Gel Couture’ meekreeg.

In deze post unboxen wij de augustus Nailbox en delen we swatches van de lakken. Ben jij ook zo benieuwd naar de augustus Nailbox inhoud? Kijk dan gauw verder…

De inhoud van de augustus Nailbox bestaat, zoals we al eerder vermeld hebben, uit slechts één merk, namelijk Essie Gel couture. In de box tref je een vijftal Essie Gel couture nagellakken waaronder de onmisbare gel top coat. De kleuren van lnr: Essie Gel Couture Dress Call, Essie Gel Couture Zip me Up, Essie Gel Couture First View en Essie Gel Couture Hold the Position. In het witte flesje zit Essie Gel Couture top coat.

Nu dat we weten welke kleuren in de augustus Nailbox zitten is het hoogtijd om de swatches te laten zijn. So let’s do this! Swatches zijn overigens gemaakt door Cindy van Brilliantnails.nl

Essie Gel Couture Dress Call Wat een glans! Dress Call is een orchidee lila-kleurige lak dat erg fijn in gebruik is. Met twee laagjes krijg je dit kleurtje prima dekkend.

Essie Gel Couture Zip me Up Zip me Up is een parelmoer zacht mintkleurige tint met een creamy finish. Met twee laagjes is dit lak prima dekkend.

Essie Gel Couture First View First View is een babyblauwe lak met een subtiele parelmoer finish. Een mooi zomerse tint dat met twee laagjes genoegen neemt.

Essie Gel Couture Hold the Position Hold the Position is een frisse peachy oftwel koraalroze tint met een creamy finish. Dit lak is één van de kleuren uit de Essie Gel Couture Ballet Nudes collectie dat ergens begin 2017 gelanceerd werd. Met twee tot drie laagjes, afhankelijk van de dikte van je laagjes, krijg je Hold the Position prima dekkend.

Deze Essie Gel Couture nagellakken zijn echt heel fijn in gebruik. Ze dekken vrijwel allemaal met twee laagjes prima en drogen snel op. De Essie Gel Couture Top Coat geeft de lakken een prachtig glanzende finish.

Bekijk hieronder de unboxing film

Nailbox.nl is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt. Een maandelijks subscription box voor iedereen met grote liefde voor nagellak en nail art!

De Nailbox kost wanneer je het ‘los’ besteld €19,49 maar neem je bijvoorbeeld een 3- of 6 maanden abonnement dan kom je wat goedkoper uit.

 

Volg jij Nailbox al via ?

Heb jij de Essie Gel Couture nagellakken al uitgeprobeerd?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top