Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Unboxing januari Nailbox ‘A Winter Tale’

Unboxing januari Nailbox ‘A Winter Tale’

Het vierde en tevens eerste Nailbox van 2016 is een feit. De januari editie van de Nailbox staat zo als haar naam doet vermoeden in het teken van de winter. De Nailbox ‘A winter Tale’ bevat dan ook winterse inhoud om jouw eigen winterse nail art mee te creëren.

Voor wie de Nailbox nog niet kende, dit is een maandelijkse subscription box dat zich geheel op de handen richt. Ben je dus geen nagellakliefhebber dan is dit geen box voor jou. Maar als dit wel het geval is dan is het zeker wel de moeite om de box eens uit te proberen. De Nailbox kan zowel los als in abonnement vorm besteld worden. Ben je benieuwd wat je van de januari Nailbox kunt verwachten? Lees dan snel verder

De Nailbox ‘A winter Tale’ heeft meerdere inhoud, wel dezelfde merken maar kleuren kunnen verschillen.

Om te beginnen zit er heel toepasselijk, als extraatje, een gelukskoekje in deze Nailbox. Voor een januari box is dit leuk bedacht.

De januari Nailbox ‘A winter Tale’ bevat vijf producten waarvan vier nagellakken. De vijfde product is een winterse nail art stickers. De nagellakkleuren zijn mooi op elkaar afgestemd en passen goed binnen de thema. Ook de merken in deze box zijn goed uitgezocht; twee budget en twee duurdere merken.
De nagellak merken in deze box zijn;

  • Nails Essentials
  • Color Club
  • Nails Inc
  • Morgan Taylor

De januari Nailbox heeft een mooi thema met een geslaagde inhoud met enkel fullsize producten. De box heeft een waarde van over de €40,- De Nailbox kost wanneer je het ‘los’ besteld €19,49 maar neem je bijvoorbeeld een 3- of 6 maanden abonnement dan kom je goedkoper uit.  Meer informatie over de Nailbox vind je op www.nailbox.nl

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Unboxing januari Nailbox ‘A Winter Tale’

  1. Ziet er erg leuk uit! Ik ben alleen niet zo van de beauty, dus zou niet zo snel zo’n box bestellen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top