Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Getest: Instantly Ageless – wondermiddel in een tubetje?

Getest: Instantly Ageless – wondermiddel in een tubetje?

Instantly Ageless – wondermiddel in een tubetje?

Een crèmepje dat ervoor zorgt dat je wallen en rimpeltjes binnen enkele minuten verdwijnen na het aanbrengen, oftewel: een goedje dat ervoor zorgt dat je er ‘direct leeftijdloos’ uitziet. Dat klinkt als muziek in mijn oren, maar ook te mooi om waar te zijn. Dus ik ging googelen en filmpjes opsporen. Naarmate mijn ‘research’ vorderde werd ik echter steeds nieuwsgieriger. Zou het echt werken? Oordeel zelf!

Ik kreeg twee tubetjes mee van Karin, eigenaresse van nagelsalon Styling Nails in Hoofddorp, die daarnaast allerhande beautyproducten verkoopt. Elk tubetje is goed voor ongeveer 5 behandelingen. Na een goede uitleg kon ik haast niet wachten het te proberen. Dat heb ik intussen een aantal keer gedaan, om het goed te testen. Ik kan je alvast verklappen dat ik heel enthousiast ben!ageless 2 Eerst even wat informatie.

Instantly Ageless is een krachtige anti-rimpel (olievrije) microcrème die de tekenen van veroudering snel en effectief tenietdoet. Het is een lichtgewicht serum dat fijne lijntjes, rimpels, poriën en zwelling onder de ogen sterk verminderen, en dat in slechts 3 tot 5 minuten.

Het geheim? Argireline. Argireline is momenteel de meest geavanceerde peptide op de markt, het helpt de huid met het produceren van collageen. Op termijn draagt het bij aan de vermindering van fijne lijntjes en rimpels veroorzaakt door herhaaldelijke bewegingen in het gezicht. Het is niet giftig en wordt gewonnen uit natuurlijke aminozuren.

Door het (tijdelijk) laten samentrekken van de huid helpt Instantly Ageless de zichtbaarheid van fijne lijntjes, rimpels, dikke ogen, donkere cirkels en grote poriën minimaliseren. De resultaten zijn niet definitief en kunnen wisselend zijn, afhankelijk van de huidskleur, huidtype en leeftijd van de persoon die het product gebruikt. GEBRUIK NIET TE VEEL. Je hebt echt slechts een drupje nodig en dat drupje is voldoende voor beide ogen. Vervolgens heb je zo’n 8 tot 10 uur plezier van het ‘flawless’ effect. Leuk voor een avondje uit of andere speciale gelegenheden!
Gebruik
Je kunt het product op alle gebieden aanbrengen, daar waar je vindt dat er iets verbeterd kan worden, bijvoorbeeld op je voorhoofd of het gebied tussen je wenkbrauwen. Aangezien ik snel wallen heb, gebruik ik Instantly Ageless het liefst onder mijn ogen, dit doen de meeste mensen. Dit kan met of zonder make-up. Als je foundation draagt, breng dan eerst een drupje Instantly Ageless aan, laat het een aantal minuten ‘opdrogen’ (dit voel je) en zorg ervoor dat je je gezicht tijdens het opdrogen/intrekken volledig ontspant. Daar overheen kun je later foundation aanbrengen, al kan dat de werking wel iets verkorten. Belangrijk: zorg ervoor dat de foundation OLIEVRIJ is. Instantly Ageless werkt het beste op een schone, nog redelijk vochtige en gehydrateerde huid, bijvoorbeeld vlak na het douchen. Je kunt ook je vingertop een fractie onder de kraan hangen, en dan Instantly Agless aanbrengen. Veeg en smeer niet, breng het vooral deppend aan!
ageless 3
ageless drupDit is meer dan genoeg voor beide ogen.
En dan natuurlijk eerst nog even een VOOR-foto. Vooral rechts zien je iets meer wal, al viel het op dat moment nog eigenlijk reuze mee, normaal gesproken heb ik er veel meer last van. Rechts ‘hangt’ bij mij altijd iets meer dan links. Ik draag hier onder mijn ogen (nog) geen make-up, wel op mijn ogenleden. Let ook goed op de fijne lijntjes.
agless voorEn dan het resultaat. Hoe minimaal mijn ‘wallen’ hierboven ook zijn (ik had kennelijk een goede dag): tóch zie ik wel degelijk verschil! En nee, ik heb hier ECHT niet gefotoshopt. Als ik dat al zou doen, dan zou een beetje kenner dat direct moeten zien en photoshoppen, daar ben ik helemaal niet goed in. Vooral rechts zie ik goed het verschil, het ‘zakje’ lijkt een beetje omhoog ‘geduwd’ te zijn.
ageless na

Ben je ook nieuwsgierig geworden, maar heb je nog vragen? Meer informatie kun je hier vinden. Eén tube kost 5 euro, en dat lijkt me geen risico om het eens te proberen. Instantly Ageless is o.a. verkrijgbaar bij nagel- en beautysalons en via bol.com. Maar natuurlijk kun je het ook kopen bij de salon waar ik de tubetjes vandaan heb: www.styling-nails.nl Facebookpagina’s:
– Styling Nails & Eyes
– Styling Beauty
Of bestellen via www.stylingbeauty.jeunesseglobal.com

 

Yvonne van der Wal
Hoi! Ik ben Yvonne (1975), moeder van twee kinderen, auteur van drie boeken en ik ben naast schrijven tevens dol op alles wat met beauty en make-up te maken heeft. Hier kan ik deze passies mooi met elkaar combineren!
http://www.yvonnevanderwal.nl/

3 thoughts on “Getest: Instantly Ageless – wondermiddel in een tubetje?

  1. Its a super product, and has appeared on many TV shows around the world including “The Doctors” and Good Morning America..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top