Je bent hier
Home > Headlines > Movie Monday |  Moms’ Night Out

Movie Monday |  Moms’ Night Out

Komt het jou ook bekend voor, dat je in periodes dat je favoriete series een seizoen-stop hebben, je meer films kijkt? In huize Mommyonline is het niet anders. Voor mij is film kijken al een favoriete en ontspannen bezigheid. Maar in de periode dat mijn favoriete series niet uitgezonden worden betrap ik mezelf erop dat ik veel meer films kijk. Vandaag heb ik weer een film om met jullie te delen, kijk je mee?

Over Moms’ Night Out (2014)
Allyson en haar vriendinnen maken zich op voor een rustige, volwassen avond uit. De moeders verlangen naar een diner en een goed gesprek. Maar om te kunnen genieten van een goed gesprek en eten dat niet in een zak wordt geserveerd, moeten ze hun echtgenotes voor een paar uur alleen achter laten met de kinderen. Dat moet toch geen probleem zijn?
Wat vind ik van de film?
Wij mommy’s houden met hart en ziel van ons kroost maar welke mommy droomt er nou niet met regelmaat van om er zonder kinderen even tussen uit te gaan? Zo ook Allyson, die graag een avondje met haar vriendinnen op stap wilt en wanneer dat dan eindelijk gebeurt verloopt het totaal niet als gepland.
Moms’ Night Out is een leuke komedie met voor mij als mommy, veel herkenning. Deze film behoort niet tot de categorie ‘chickflick’ maar is eerder een familiefilm.

De film weerspiegelt het drukke en soms chaotische leven van de gestreste moeder Allyson die naar time-out snakt. Dit alles wordt op een komische manier op de kijkers overgebracht en ik heb dan ook geregeld kunnen lachen. In bepaalde scènes kun je de film overigens als chaotisch ervaren maar persoonlijk vond ik dit niet storend. Het is tenslotte een realistisch beeld dat de acteurs overduidelijk aan de kijkers weten over te brengen. En als moeder weet jij als geen ander hoe druk het soms in een gezin kan zijn. Dat beeld hebben ze, als je het mij vraagt, goed overgebracht.

Moms’ Night Out is een leuke film om aan het einde van de avond te bekijken, om zo tot rust te komen. Het is absoluut geen film waar je bij na hoeft te denken, maar eerder een film waarbij je je verstand lekker even op nul kunt zetten en om het herkenbare leed/ellendigheid van een ander kunt lachen.

Heb jij Moms’ Night Out al gezien?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top