Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Unboxing: Beautybox januari ‘winter musthaves’

Unboxing: Beautybox januari ‘winter musthaves’

beautybox janEen weekje later dan gepland en verwacht, maar de beautybox is finally geleverd. Als het goed is wordt dit mijn laatste beautybox, want mijn abonnement heb ik beëindigd. Alleen weet ik niet zeker of ik binnen de gestelde veertien dagen zit, zo niet ontvang ik aankomende maand voor de laatst keer de box. Ik heb de box nu zes maanden kunnen uitproberen en ik moet eerlijk zeggen dat de inhoud mij toch wel tegengevallen is. De beautybox is leuk, maar het is niet echt naar mijn smaak. De box bevalt naar mijn mening vaak haarproducten, dat is niet mijn ding, en crèmes. Bodylotions en dergelijke zijn prettig maar voor mij hoeft het niet bij elke editie in de box te zitten. In de zes maanden dat ik de box ontvangen heb had ik het leuk gevonden om minstens één keer een oogschaduw te ontvangen. Maar goed… genoeg erover, nu de inhoud van de januari beautybox.

beautybox jan. inhoud
Het thema van de januari-editie is ‘winter-musthaves’. In deze box vind je dus dan ook benodigdheden om je huid en lichaam extra te verwennen. Zoals we allemaal weten is het belangrijk om in de wintermaanden extra aandacht aan jezelf en je kwetsbare huid te besteden. In de box zit naast de standaard vijf producten een extraatje. Ook dit keer zal ik enkel de inhoud laten zien en geen uitgebreid artikel erbij. Kijk maar mee!

doveface maskpalmer'srocroc 1De inhoud van deze winter-musthaves-editie vind ik om eerlijk te zijn tegenvallen. Het zijn weliswaar verzorgende producten maar voor mij geen ‘wow’-gevoel. De bodylotion van Dove ruikt heerlijk en trekt snel in de huid. De Palmer’s lipbalm lijkt mij erg fijn. En als extraatje in de box een beautybox geurkaars in de geur van verse koffie. Erg leuk bedacht, maar koffiegeur? Ik houd niet van koffie en de geur kan ik ook niet uitstaan. Persoonlijk denk ik dat een wat algemenere geur beter was geweest.

inhoud beautyboxWat vind je van de inhoud van deze ‘Winter Musthaves’ beautybox?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

5 thoughts on “Unboxing: Beautybox januari ‘winter musthaves’

 1. wou me ook aanmelden hiervoor maar las inderdaad bij vele dat het altijd erg tegen viel. Als ik de fotos ook zie vind ik het ook flink tegenvallen voor het idee wat ik erbij kreeg. erg jmmer!

 2. Ik heb 6 maanden de beautybox kunnen uitproberen, maar steeds niet naar verwachting. Wie weet dat ik de glossybox ga doen, moet nog even kijken.

 3. Lijkt me juist wel lekker ruiken zo;n koffiegeur kaars. Drink zelf geen koffie maar vind de geur wel lekker. Voor mij geen beatybox oid. Ik ben eerder van de beauty pakketten zoals deze: http://www.net5.nl/custom/valentijn-box
  http://producten.zester.nl/-Cosmopolitan-Goodiebag-ed.-01/243873-MP.13496.12.02
  http://producten.zester.nl/Beau-Monde-Goodiebag/242850-MP.13818.07.02
  Wellicht leuk om hier ook een keer iets over te schrijven?
  Hier zitten altijd goede producten in en meestal kaartjes voor de sauna (gebruik ik altijd samen met mijn zus en de producten verdelen we dan)

 4. @Marjon: Ik ken de genoemde boxen niet. Heb een kijkje genomen, zit er goed uit. Wellicht vind jij het leuk om iets over een van de boxen te schrijven? Leuk dat jullie dat samen doen, gezellig!

 5. Hoi Nicky,
  afgelopen weekend heb ik de valentijnsbox binnen gekregen. Ik zal even kijken of ik wat foto’s kan maken en een leuke tekst kan schrijven. Ze hebben wel vaker zulke boxen (deze is helaas al uitverkocht) bij SBS / veronica / zester.
  GR,
  Marjon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top