Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Essie nagellakken bij Beautyvoordeelshop.nl

Essie nagellakken bij Beautyvoordeelshop.nl

essie nagellakkenLaat je elke dag inspireren door de kleurrijke nagellakken van Essie!

Leuk nieuws voor alle Essie-liefhebbers: Beautyvoordeelshop, die eind vorig jaar haar digitale deuren opende, breidt haar assortiment uit. In de webshop kunnen beautyliefhebbers voor diverse cosmeticaproducten terecht. De prachtige lakken van Orly waren al in het assortiment opgenomen en vanaf heden zijn de lakken van Essie in de webshop te vinden.

Essie is een nagellakmerk dat vele vrouwelijke harten veroverd heeft. En dat is niet voor niets. De collectie van Essie bevat prachtige kleuren, hebben een hoogwaardige kwaliteit en een goede dekking. De nagellakken lakken fijn en blijven prima lang zitten zonder te chippen.

essie lakEssie-nagellakken zijn in eerste instantie ontwikkeld om in professionele salons gebruikt te worden. Maar om consumenten tegemoet te komen is er in de loop der jaren een drogisterijversie op de markt gebracht. Dit wil dus zeggen dat Essie-nagellakken uit twee varianten bestaan: een professionele en een consumentenversie.
Grote verschillen tussen beide varianten is dat de professionele versie van betere kwaliteit is, een dunnere structuur en een dunner borsteltje heeft. Ook qua inhoud is er een verschil; de salonflesjes bevatten 15ml terwijl de drogisterijflesjes 13,5 ml bevatten. Het flesje van de salonversie is hierdoor ietsje groter, maar dit is nauwelijks op te merken.

essie nagellakEssie-nagellakken staan bekend om hun kwaliteit en dat ze fijn lakken. Over de vraag welke kwast het fijnst lakt zijn de meningen nogal verdeeld, de een vindt de salonversie fijn lakken terwijl een ander de drogisterijversie met de bredere kwast prettiger vindt lakken. Dames met smalle nagels vinden bijvoorbeeld de salonversie fijner werken. Welke kwast je fijner vindt lakken ligt uiteraard geheel aan jouw smaak.

essie lakjesOordeel zelf! Je kunt zelf oordelen welke kwast fijner lakt en daar hoef je niet eens de deur voor uit want tijdelijk vind je in de webshop beautyvoordeelshop.nl een selectie van Essie-nagellakken. De nagellakken op de webshop zijn de professionele salonversie die normaliter rond de € 14,- kosten. Bij sommige online shops zelfs € 16,50. Beautyvoordeelshop verkoopt deze salonversie voor slechts € 9,49. Dit is dus nog goedkoper dan de drogisterijversie die van minder goede kwaliteit is. De collectie van beautyvoordeelshop.nl bestaat met name uit prachtige tinten die praktisch bij elke outfit passen.

Over beautyvoordeelshop: Beautyvoordeelshop.nl is een jonge cosmeticawebshop die einde 2012 het levenslicht zag. In de webshop vind je voordelige cosmeticamerken van zowel bekende als minder bekende merken. De webshop verkoopt ook outletproducten waardoor voor bepaalde artikelen geldt: op=op.

Wat vind je van de nagellakken van Essie?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

4 thoughts on “Essie nagellakken bij Beautyvoordeelshop.nl

  1. kleuren zijn mooi en je merkt altijd wel als een nagellak wat duurder is dat deze ook langer mooi blijft!

  2. Dat is zeker wel zo, maar van bepaalde merken schrik ik nog steeds van hun prijzen. Ik zou gek zijn om een nagellak van bijvoorbeeld 23 euro te kopen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top