Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Swatches Essence Snow Jam collectie nagellakken

Swatches Essence Snow Jam collectie nagellakken

essence snow jam colIn eerste instantie was ik helemaal niet van plan een artikel aan deze collectie te wijden, maar aangezien ik de vier nagellakken in mijn bezit heb en ik ze stiekem toch wel heel leuk vind deel ik het graag met jullie. Overigens ligt deze ‘Essence Snow Jam’-collectie tot half februari in de winkel.

Ik weet niet of Essence aan heeft zien komen dat er dit jaar zo veel sneeuw in Nederland zou vallen, maar met deze `’ Snow Jam’ collectie hebben zij een goede timing! Er is afgelopen dagen zo veel sneeuw gevallen dat men in bepaalde delen van Nederland praktisch zou kunnen wintersporten; of doen ze dit al? Ondanks dat ik zelf geen winterpersoon ben is het voor de verandering wel leuk. Hier in de straat genieten kinderen van de dikke laag sneeuw door erop te sleeën. Wat een pret kunnen ze hebben terwijl het zo koud is.

snow jam De ‘Essence Snow Jam’-collectie is dus geïnspireerd door wintersport en het daarbij behorende koude winterse weer. De ‘snow jam’-kleuren vormen een combinatie van helder paars, turkoois, petrol en ijzige pasteltinten, en geven je direct dé make-uplook van deze winter. In deze trendeditie worden trendkleuren gecombineerd met verzorgende ingrediënten om het koude weer te trotseren. De collectie bestaat uit:
-eyeshadow sorbet
-jumbo duo eyepencil
-lipbalm
-mini files
-24h hand protection balm
-nail polish

Gezien ik geen interesse in de andere producten heb, nam ik enkel de lakken mee. De nagellakken uit deze ‘Essence Snow Jam’-collectie bestaat uit vier heldere nagellaktinten; cool- en ijzig blauw, sneeuwwit, petrol en paars en hebben de volgende namen meegekregen: 01 Goofy-blue, 02 Lilac is my style, 03 Life is a free ride en 04 Top of the ice-stream.

Snow jam 01

Snow jam 02

Snow jam 03

Snow jam 04 De nagellakken hebben een glinstereffect en zijn zeker blikvangers in een winterwonderland-omgeving. Door de dikke kwast is het aanbrengen snel en gemakkelijk. De drie kleuren dekken goed met twee lagen en de witte lak heeft zeker een derde laag nodig. Ik heb de nagellakken niet langer dan drie dagen op mijn nagels gehad, maar ze blijven tot dusver goed zitten.
Ik vind dit zeker een geslaagde collectie van Essence.

Essence Snow Jam collectie nagellakken kosten per stuk €1,69.

Wat vind je van deze Snow Jam collectie van Essence, heb je iets hiervan of laat je deze editie je geheel voorbij gaan?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

6 thoughts on “Swatches Essence Snow Jam collectie nagellakken

  1. ik ben helemaal gek van deze nagellak, vind ze erg mooi en inderdaad mooi getimed, en nog een goedkoop prijsje ook nog. vooral gek op de paarse.

  2. ben alleen niet zo gek van de witte lijkt bij mij echt alsof ik typex op heb lol wit staat bij mij niet

  3. Ik vind de nagellak echt heel mooi alleen ik heb bij de 3de kleur al na 1 dag dat er veel stukken van mijn nagels afgaan, dat vind ik wel een grote tegenvaller..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top