Je bent hier
Home > Baby & Kind > Tumble ’N Dry lanceert Misfit 2 Collectie

Tumble ’N Dry lanceert Misfit 2 Collectie

Middelste dochterlief is al jaren fan van YouTuber Meisje Djamila en toen zij in 2017 uit eigen mond van deze vlogger te horen kreeg dat ze in een film speelt, was dit in huize Mommyonline dagen lang het onderwerp van gesprek geweest. Ja.. dochterlief moest Misfit gezien hebben en uiteraard konden wij als ouders het niet maken om haar een nee te verkopen. Nu ruim twee jaar later komt de film Misfit 2 uit en kinderkledingmerk Tumble ’N Dry is een samenwerken met hen aangegaan.

Misfit 2

Misfit 2 is een vervolg op de succesvolle Nederlandse highschool comedy Misfit. Daarin speelt Djamila, bekend van het YouTube-kanaal MeisjeDjamila weer de hoofdrol. Ook is er een rol weggelegd voor Jan Kooijman en Sem, de zoon van Wendy van Dijk. De nieuwe film is inmiddels al te zien in de Nederlandse bioscopen, vanaf 15 oktober is Misfit 2 te zien in België.

Waar gaat Misfit 2 over?

Nadat Julia (Djamila) is teruggekomen uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen zit er niks anders voor Julia en haar Misfit-squad op dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP squad!

Tumble ’N Dry x Misfit 2 collectie

De Tumble ’N Dry x Misfit 2 collectie is inmiddels zowel online als in de winkels verkrijgbaar. Deze items zijn onderdeel van de najaars/wintercollectie 2019. De collectie is volledig te mixen en te matchen en verkrijgbaar vanaf maat 128 t/m 176.

De volledige collectie is te bekijken/bestellen via de webshop van Tumble ’N Dry.

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top