Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Chloé Signature L’Eau Eau de Toilette Review

Chloé Signature L’Eau Eau de Toilette Review

Zoals jullie inmiddels wel van mij weten heb ik een grote zwak voor lekkere vrouwelijke geuren. Met iedere seizoenwisseling neemt mijn parfum-stash dan ook toe. Ook voor najaar 2019 zijn er een boel nieuwe geuren gelanceerd. Geuren die mijn parfumhoudende hart sneller laat kloppen en ik heel graag aan mijn stash zou willen toevoegen. Maar daarnaast zijn er ook geuren waar ik niet gelijk enthousiast over ben en toch wel van moet leren houden. Hier is de nieuwste geur van Chloé een goede voorbeeld van.

Ik moet toegeven dat ik vol verwachting naar Chloé Signature L’Eau Eau de Toilette heb uitgekeken. Ik was zo benieuwd dat ik dit geurtje bijna vanuit het buitenland had besteld. Inmiddels is Chloé Signature L’Eau Eau de Toilette ook in Nederland verkrijgbaar en ik heb het getest. Mocht je willen weten hoe ik over dit geurtje denk, lees dan vooral verder.

De geuren van Chloé vind ik wel lekker maar ik ben er niet dol op. De drie Chloé geuren die ik in mijn kast heb staan, zijn dan ook nog steeds ongebruikt. Super enthousiast ben ik dus niet, want anders had ik ze na ruim een jaartje zeker wel eens gebruikt. En Chloe Nomade Eau de Parfum is toch echt geen geur voor mij. Desondanks was ik erg benieuwd naar de nieuwste toevoeging van de Chloé-geurlijn. Chloé is immers een geur waar velen een groot liefde voor hebben. Maar daar kan ik uiteraard geen aankoop op baseren. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat ik een geur koop puur omdat duizenden vrouwen het lekker vinden. Een tripje naar de parfumerie bod uitkomst want ik wil dit nieuwe lancering wel een kans geven.

Omschrijving Chloé Signature L’Eau Eau de Toilette

De stralende schoonheid van een vrouw die haar eigen pad volgt. Chloé L’EAU, een frisse verklaring van onafhankelijkheid waardoor de karakterisiteke geur in een nieuw, uniek licht wordt gezet. Licht en moeiteloos vrouwelijk, L’EAU is de essentie van een vrouw die één is met de oneindige elegantie van de natuur en met haarzelf.

Geurnoten

Topnoten: roos, grapefruit en lychees;
Hartnoten: magnolia en damask roos;
Basisnoten: eikenmos, ceder, amber en muskus.

Mijn mening

Laat ik maar met de flacon beginnen, deze vind ik mooi. Het ontwerp, strikje en roze tint dragen bij dat ik de flacon prachtig vind. Het is het soort parfum flacon dat pronkt. Dat gezegd te hebben, de geur zelf is niet waar ik normaliter voor zou kiezen. Het past absoluut niet in de kader van geuren die ik lekker vind ruiken. Het is fris en groen, totaal niet waar ik van houd. Het geeft mij het gevoel van een wandeling door de natuur na bijvoorbeeld een regenbui: fris, schoon en sprankelend. En dat je opeens in een bloemenveld beland. De opening van Chloé Signature L’Eau Eau de Toilette is super fris maar de geur ontwikkeld zich naderhand en veranderd het in een licht bloemig geur. Een goed gebalanceerde subtiele bloemengeur waar je absoluut niet het gevoel bij hebt dat het to much is. Fris met precies het juiste hoeveelheid aan bloemen om parfumliefhebbers dat niet van frisse geuren houden van gedachte te doen veranderen. Het heeft bij mij gewerkt want geloof het of niet… ik vind Chloé Signature L’Eau Eau de Toilette een fijne geur. Dit in tegenstelling van mijn eerste indruk. Ik moest aan de geur wennen, met name de opening maar inmiddels weet ik het te waarderen. Het is een geur die ik wel vaker zou kunnen dragen, gewoon om lekker mee af te wisselen. Hoe groot mijn liefde voor warme, zoete geuren ook is, soms wil je gewoon totaal iets anders. En dat is wat deze Chloé geurtje voor mij is: een volkomen welkom afwisseling. Een toevlucht wanneer ik behoefte in iets anders zou hebben. Ja…als je het mij vraagt heeft iedere vrouw zo’n geur in haar stash nodig.

Ik ben geen Chloé fan en L’Eau Eau de Toilette zal niet tot mijn top 5 geuren gaan behoren, maar al met al heeft het me niet teleurgesteld. Het is geen slechte geur en voor zakelijke afspraken zal ik het dragen. Feit is wel dat ik meer verliefd op het uiterlijk van dit geurtje ben dan de geur zelf. Wanneer je fan van frisse geuren bent of een Chloé fan, denk ik wel dat je dit geurtje heel lekker zult vinden.

Ben jij een Chloé fan?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top