Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Testing: Skechers schoenen

Testing: Skechers schoenen

Ben je nog op zoek naar leuke zomerschoenen voor jezelf, je man of kids dan raad ik aan om ook naar de schoenen van Skechers te kijken. Skechers is een eigentijdse schoenenmerk uit Amerika, waar dit merk niet meer weg te denken is uit het straatbeeld.
De Skechers-hype is overgewaaid naar Europa en kom je deze schoenen derhalve ook in Nederland steeds vaker tegen.
Skechers heeft schoenen voor het hele gezin en voor alle seizoenen. Maar ook bijvoorbeeld schoenen om mee te rennen. Naast de standaardschoenen heeft Skechers voor de kleine dames een ruime collectie aan vrolijke en trendy schoenen. Wat denk je van een kleurenexplosie, glitters, bloemetjes en lichtjes.
Ik wil je alvast voorstellen aan deze drietal uit het assortiment welk heel kritisch door onze testpersoon Jamilia van 12 jaar is beoordeeld.

Deze vrolijke en met bloemenmotief bewerkte zomerschoenen vielen goed in de smaak; deze behoren tot de favorieten van onze jonge testpersoon.
Deze leuke zomerschoen is buigzaam en heeft een zachte demping. Naast de bloemenprintjes is deze schoen ook met 3D-bloemen bewerkt en ziet er heel zomers uit.
“De schoen zit heel comfortabel, loopt erg lekker en sluiten goed aan de voeten. Deze schoenen zijn erg leuk voor kinderen tot ongeveer acht jaar. Voor oudere kinderen is het minder leuk, dan is het weer wat te kinderlijk. De schoenen lopen zo lekker dat ik ze de hele dag aan zou kunnen houden”, aldus Jamilia, onze testpersoon.

Deze Twinkle Shoes hebben een opvallend uiterlijk. De schoenen hebben naast opvallende kleuren ook glinstertjes in drie kleuren. Deze vielen bij onze jongste testpersoon zeker in de smaak. De lichtjes vinden ze geweldig!Ondanks dat de maat veel te groot is liep mijn tweejarige dame er constant op. De lichtjes gaan bij beweging aan. Ondanks dat de lichtjes erg leuk zijn is het jammer dat er geen uitknoopje aan zit. Ik kan mij namelijk wel voorstellen dat je soms ook het lichtje uit zou willen zetten.
“Deze Twinkle Shoes ziet er heel leuk uit en is met name voor kinderen onder de tien jaar erg leuk. Ze zitten wel veel minder lekker dan de bloemenmotief schoenen, die zit echt heerlijk”.

Deze Skechers sandaal ziet er met haar glanzende roze kleur erg leuk uit. Het weegt bijna niets en zit lekker. En door middel van klittenband is het af te stellen. Mocht het weer nou eens van haar zonnige kant laten zien is dit een goedzittende sandaal voor de kleine dames.
“De sandaal zit lekker en is niet zwaar aan je voeten. De roze kleur is leuk maar ik zou voor een zwarte kleur kiezen”.

Voor de totale collectie kun je een kijkje nemen op de site van Skechers. Hier vind je ook meer informatie over de verkoopadressen bij jou in de buurt en de online shops die Skechers verkopen.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

4 thoughts on “Testing: Skechers schoenen

  1. persoonlijk heb ik een hekel aan schoenen met lichtjes. Ik kan me ook niet herinneren dat ik ze zelf ooit gehad heb. MIjn dochter zal dus ook nooit schoenen met lichtjes krijgen. haha…. Verder vind ik van deze 3 ook de paarse met bloemetjes de mooiste en denk idd dat die ook het lekkerste zitten

  2. Ik vind die lampjesschoenen heel leuk voor mijn dochter, maar ik vind ze zo stug, helemaal aan de achterkant. Dat kan toch niet lekker lopen voor een 2-jarige? 😛
    Misschien als ze wat ouder is.

  3. ik vind die enerlaatste geweldig, en toen ik eerder hier keek ging Abby ook uit haar dak erbij haha denk alleen dat mijn 2jarige dochter ze niet aan zou laten met de lichtjes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top