Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Teeez City Trip Collectie

Teeez City Trip Collectie

Ieder vrouw wilt er op haar best uitzien en in deze crisistijd zijn budget make-up merken meer dan welkom. Derhalve wil ik jullie kennis laten maken met Teeez Trendy cosmetics. Een merk dat met haar aparte uiterlijk zeer opvalt. Het uiterlijk van Teeez Trendy Cosmetics is vrolijk en speels, lekker anders als dat we gewend zijn. Treeez Trendy Cosmetics is een leuk en betaalbaar merk welk je zeker eens geprobeerd moet hebben.

Teeez Trendy cosmetics lanceert de nieuwe collectie: City Trip. Een collectie welk jou in de wereld van glamour meevoert. De moderne City Collectie is geïnspireerd door de Gossip Girl gekte en de luxe levensstijl van de hoofdrolspelers vol met glamour en een hoge bling-bling gehalte. City Trip vertaald de bling-bling factor in glitters en schimmers welk deze collectie compleet maken. Gossip Girls hebben één ding gemeen en dat is opvallen. En met deze City Trip collectie val je zeker op.
De City Trip collectie bestaat uit drie producten die fashion ademen; Love Triangle Lipstick, Scandalous Nail Lacquer en Glitter Gossip Lash & Liner. Hiermee creëer je een fashionable en fabulous (zomer) look

Met de Love Triangle Lipsticks creëer je een super vrouwelijk look met flair. Love Triangle Lipsticks bestaat maar liefst uit 16 levendige kleuren, van nude tot diep rood. Het uiterlijk is langwerpig met afbeelding van opvallende rode lippen. Van de 16 kleuren laat ik je kennis maken met deze drietal genaamd: Centre Ville, Boulevard en Underground. Drie nogal opvallende kleuren. Deze drietal smeert lekker en met slechts een beweging heb je eigenlijk al een goed gestifte lippen. De lippenstift zelf zijn lekker romig, goed gepigmenteerd met een semi matte finish en blijven redelijk lang op de lippen zitten. De geur van deze drietal vind ik heerlijk! Met 16 kleuren zit er vast en zeker een kleurtje voor jou bij en kosten per stuk € 5,99

Voor iedereen die een fashion statement wilt maken biedt Teeez Trendy Cosmetics een selectie van 8 kleuren nagellak. Ik stel je voor aan deze drietal uit de Scandalous Nail Lacquer lijn; Red Carpet, Spa Retreat en Fireworks. Twee prachtige kleuren en een glitter lak voor een feestelijk tintje. De nagellakken lakken fijn, drogen redelijk snel en hebben een glossy finish. Zowel Red Carpet als Spa Retreat dekken goed met één laagje maar een tweede laag vind ik persoonlijk toch wel wat mooier.
Fireworks is een doorzichtig glitter nagellak met roze, blauw en gouden glitters. Deze firework kun je zowel alleen als over een ander kleurtje lakken voor dat extra bling-bling effect. Nadeel van glitter nagellakken is dat deze lastiger te verwijderen zijn. Dit is met deze Firework niet anders. Scandalous Nail Lacquer lijn kost per stuk € 4,90

Met het zomerse weer heb je gauw de neiging om lekker in de tuin je nagels te lakken, maar dit raad ik echter af gezien de kwasten nogal snel drogen wat het lakken bemoeilijkt. De Scandalous Nail Lacquer moet tot vijf dagen goed blijven zitten zonder te chippen, dit valt nog te bezien.
Bij zowel de Red Carpet als de Retreat raad ik een basiscoat aan tegen het verkleuren van je nagels.

Dan hebben we de Glitter Gossip Lash & Liner lijn welk uit 10 verfrissende kleuren, waaronder drie neonkleuren voor een echte fasion statement bestaat. Deze drietal zijn: Take a Taxi, Walk of Fame en Neon Sign. Het idee achter de Glitter Gossip Lash & Liner is leuk bedacht. Een twee in een mascara/eyeliner met een hoge glitter gehalte. Op de wimpers ziet het er leuk uit. Wel is het aan te raden om eerst een standaard mascara op te doen alvorens de Glitter Gossip Lash & Liner aan te brengen. De Glitter Gossip Lash & Liners geven niet zoveel glitters af waardoor je dus meerdere malen over je wimpers moet gaan . Van deze drietal geeft ‘Take a Taxi’ het beste en mooiste resultaat. Glitter Gossip Lash & Liner kost per stuk € 4,79

Voor verkooppunten bezoek de site van Teeez.eu

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Teeez City Trip Collectie

  1. Leuke collectie! Helaas gaan ze bij ons uit het assortiment van Etos, ze verkopen blijkbaar niet genoeg. Nu moet ik een ander verkooppunt zoeken.

  2. lippenstift gebruik ik niet. dit is er bij mij met een half uur weer af. mascara en lijntje wel altijd…. ik weet alleen niet of ik dagelijks met glitters rond me ogen wil lopen 🙂 komen ze niet in je oog?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top