Je bent hier
Home > Columns > Tagalong Handje

Tagalong Handje

Laatst maakte ik het zelf mee. Je loopt in de stad en je peuter wil niet meer blijven zitten in de wandelwagen. Nu is het, zoals iedereen weet, altijd erg druk in de stad en dat was het deze middag ook. Ik liet mijn dochter de wagen dan maar vasthouden. Je bent ze namelijk binnen een seconde kwijt tussen die drukke mensenmassa.
Nu liep dit voor mijn dochter niet zo lekker. Doordat ze niet zulke lange armpjes heeft liep ze al snel tegen de toch iets uitstekende wielen aan. Nou ja goed, iedere mama met een peuter of kleuter kent het probleem. Het loopt voor het kind gewoon niet lekker zo dicht naast de wagen.
Daar is nu wat op bedacht. Namelijk de Tagalong. Dit is een handvat die makkelijk te bevestigen is aan iedere kinderwagen of buggy. Ook is hij vast te maken aan het boodschappenwagentje zodat je kindje ook tijdens het boodschappen doen makkelijk naast je blijft lopen.

De tagalong is verkrijgbaar in verschillende, hippe en vrolijke kleuren, namelijk Neon geel, knaloranje, rood, blauw en zwart. Voor ieder wat wils dus!
Doordat de tagalong van plastic is en deze dus buigzaam is kun je hem makkelijk “knopen” aan je wagen, buggy of winkelwagen.
De ideale oplossing voor iedere mama of papa!

De tagalong is verkrijgbaar bij www.kleinedreumes.nl

Winnen
In samenwerking met Kleinedreumes mag Mommyonline vijf Tagalong aan haar lezers weggeven. Kans maken? Beantwoord via dit formulier de volgende vraag: Wat is de verkoopprijs van de Tagalong handje? Antwoord te vinden op de site van Kleinedreumes. En laat vervolgens ons hieronder weten waarom jij de Tagalong graag wilt winnen.
Deze actie loopt van 6 juni tot en met 27 juni 2011

9 thoughts on “Tagalong Handje

 1. Dag,

  als ZZP’er in de gastouderopvang, ben ik als een blok gevallen voor de Tagalong. Ik heb aan m’n éénpersoonswandelwagen een mooie knalgele hangen. De kinderen vinden hem fantastisch en blijven dus lekker dicht bij mij. Daarom vind ik hem ook fantastisch.
  Ik heb ook een duowandelwagen waar er nu nog geen aan hangt. Ze zijn ingenieus eenvoudig over te zetten van de ene naar de andere wagen, maar in de praktijk komt het er vaak niet van. Omdat ik m’n aandacht nodig heb om alle kinderen te verzamelen/kleden/verluieren/wcbezoek voordat we op pad kunnen naar een speeltuin, winkel of naar school om een BSOkind op te halen, schiet het overplaatsen van de tagalong er nogal eens bij in, tot mijn spijt en ook de gastkinderen vinden dit spijtig.

  Vandaar dat ik dus graag nog een tagalong erbij win.

  Hartelijke groet,
  Tineke Ketelaars
  Kinderopvang de Zevenmijlslaars.

 2. ik vindt dat ik er wel eentje mag winnen omdat ik zon mooie review heb geschreven!En ik natuurlijk mijn kind ook met de tijd aan zon mooi handvatje wil zien lopen 😉

 3. Ik wist nog niet dat dit bestond, en het lijkt me echt super handig! Ik vertel mijn dochter van 2,5 altijd dat ze de wagen moet vasthouden, zeker met winkelen of als het druk is om ons heen, maar zij klaagt steen en been over de “koude stang” die ze dan moet vasthouden (en die is natuurlijk ook koud want hij is van ijzer..) Ik moet zeggen dat dit me een ontzettend goede uitvinding lijkt! zo simpel maar o zo handig! (soms zou je willen dat je zelf zoiets kon verzinnen…gat in de markt!)

 4. Ik doe mee aan deze actie voor mijn neefje die net een beetje begint te lopen, dus is wel handig voor hem.

 5. mijn vriendin krijgt nummer4 terwijl nummer 3 net 2 jaar wordt…het ideale kadootje lijkt me!!

 6. Dit lijkt mij ideaal. Mijn dochter is net 2 jaar en wil al veel zelf lopen. Zoontje is 9 maanden en zit dus nog in de wandelwagen. Dit lijkt mij dan ook een ideale oplossing!

 7. Ik kan een heel verhaal ophangen,maar het is gewoon een GEWELDIGE UITVINDING!!!

 8. De volgende personen ontvangen een Tangalong. Allemaal van harte gefeliciteerd en veel plezier ermee.
  – Cindy
  -Tineke Ketelaars
  -Natasja
  -Jantien
  -Ramona Hoogeveen

 9. dit moet ik onthouden als abby langere stukken kan lopen en ik geen duo wagen meer heb. erg handig!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top