Je bent hier
Home > Columns > Super Mommy Verkiezing

Super Mommy Verkiezing

Een nieuw initiatief van Mommyonline.nl is de ‘Super Mommy verkiezing’ wat vandaag van start is gegaan. De ‘Super Mommy’ verkiezing is een verkiezing die mama’s een hart onder de riem steekt en moeders op een leuke manier laat blijken dat hun ‘werk’ zeer gewaardeerd wordt.

Er zijn tientallen redenen te benoemen waarom iedere moeder de titel ‘Super Mommy’ verdient. Het moederschap is een levenstaak die wij moeders met heel veel liefde en heel veel geduld uitvoeren. Je kiest voor het moederschap en probeert zo goed als je kunt je kinderen op te voeden. Mommyonline.nl is een site door en voor moeders en weet dus uit eigen ervaring hoe zwaar het moederschap soms kan zijn. Omdat wij dit goed beseffen, juichen wij het toe dat ‘gewone’ moeders met een bijzonder en mooi verhaal extra in het zonnetje gezet mogen worden. Met dit in gedachte organiseert Mommyonline.nl de ‘Super Mommy’ verkiezing. Iedere moeder die van mening is dat zij deze titel verdient, en dat vinden wij natuurlijk allemaal wel, kan door middel van haar verhaal kans maken op de titel ‘Super Mommy 2010’. Een titel die iedere moeder met eer draagt!
 
Iemand moed inspreken kan op allerlei manieren, door een ander op te geven voor de ‘Super Mommy’ verkiezing laat je duidelijk blijken dat diegene bijzonder gevonden wordt. Daarom is het ook mogelijk om een andere moeder voor de verkiezing op te geven. Probeert bijvoorbeeld je zus, vriendin, collega of kennis na een scheiding het hoofd met trots boven water te houden, terwijl ze in een lastige situatie zit, dan kun je haar opgeven voor de ‘Super Mommy 2010’ verkiezing. Na regen komt altijd zonneschijn!
 
Ben je van mening dat jij het verdient om ‘Super Mommy’ van het jaar 2010 te worden? Of ken je een mama die deze extra waardering nodig heeft? Mail jouw of haar verhaal door en laat iedereen stemmen.
Aan iedere verkiezing is natuurlijk een prijs gekoppeld, zo ook aan deze verkiezing. Als de trotse ‘Super Mommy 2010’ word je compleet opgemaakt en krijg je een glamour fotoshoot aangeboden door Dutch Beauty Fotografie. Daarnaast ontvang je een leuk pakket met artikelen die jij goed kunt gebruiken en uiteraard een winnaars troffee.

Het inzenden van een verhaal kan tot en met zondag 14 november 2010. Laat vanaf maandag 15 november tot en met zondag 5 december 2010 familie, vrienden, collega’s en kennissen via www.mommyonline.nl hun stem op jouw verhaal uitbrengen. Mommyonline zal op maandag 13 december 2010  de ‘Super Mommy 2010’ bekend maken.

Denk je dat je in aanmerking komt voor deze felbegeerde titel, mail dan snel jouw verhaal door naar info@mommyonline.nl en win er leuke prijzen mee! 

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

8 thoughts on “Super Mommy Verkiezing

 1. Ik ben Sabina en mama van Joshua (2) en in december verwacht in mijn 2e kind. Ik ben op mijn 19e mama geworden en op het moment dat ik erachter kwam dat ik zwanger was wilde ik het kindje direct houden. Ik studeer nog en volg de opleiding media vormgeven. Het is een voltijdse opleiding dus ik zit 5 dagen in de week op school. Momenteel loop ik full-time stage. Het is wel een grote taak om een kind op te voeden in combinatie met mijn studie. Want als ik thuis kom heb ik nog een veel te doen in tegenstelling tot mijn leefdtijdsgenoten. Ik moet dan nog koken, mijn zoontje verzorgen, hem naar bed brengen en het hele huishouden nog. De volgende dag is niet alleen opstaan, aankleden en naar school gaan. Ik haal mijn zoontje uit bed, geef hem een bordje pap, daarna was ik hem of ik verschoon hem en kleed hem aan, haartjes kammen en gezichtje wassen. En nog met hem spelen want kinderen vragen veel tijd en aandacht. Als ik dat eenmaal heb gedaan, dan ga ik douchen en eten. Ik heb ook een vriend van 20 jaar en hij helpt mij gelukkig met de opvoeding van onze zoontje. Sinds mijn 17e woonde ik op kamers en was vrij zelfstandig, ik was van niemand afhankelijk tot op de dag van vandaag. Terwijl ik alle studiekosten zelf moet betalen wat vrij hoog is. Ik heb op mijn 19e zelf een woonruimte kunnen regelen i.v.m. de geboorte van mijn zoon en regel alle zaken zelf. Heb nog nooit in de schulden gezeten en heb geen geldproblemen omdat ik weet hoe ik met mijn geld om moet gaan en wat ik kan besteden. Daarnaast ben ik binnenkort uitgerekend en heb voor gekozen om niet voor mijn bevalling met verlof te gaan omdat ik vervolgens alles moet inhalen en loop ik vertraging op en van school moet ik al mijn stagedagen halen. Dit noem ik wilskracht en doorzettingsvermogen. Na mijn bevalling mag ik deels het werk van stage thuis maken en heb 3 weken vrijgevraagd. Zo kan ik aan mijn dagen komen en mijn stage halen. Doordat ik dit allemaal doe vind ik dat ik felbegeerde titel verdien en dat moeder zijn een zware taak is als je ook een voltijdse opleiding volg.

 2. Ik ben Marina , 17 jaar en heb een dochter van net 5 maanden.
  Ik was 16 toen ik zwanger raakte, en zat in mijn examenjaar van voertuigentechniek. Samen met mijn vriend van 20 hadden we besloten om de kleine te verwelkomen! Ik moest natuurlijk wel mijn examen gaan halen. Mijn praktijk examen viel in april en eind april was ik uitgerekend van me kleine meid. Tussen mijn examens door ben ik bevallen! Ik heb mijn praktijk examen beging April kunnen doen en 27 April is onze kleine meid met de naam Jaylynn, geboren na een bevalling van totaal 2 uur en 12 minuten! Ik moest daarna ook nog is centraal examen doen en dat was van 17 mei tot 20 mei. En ik was geslaagd! In juni ben ik 17 jaar geworden en na de vakantie ben ik weer met school verder gegaan. Ik heb nu 4 dagen school en dan past mijn moeder op Jaylynn. Na schooltijd ben ik samen met mijn kleine meid en mijn vriend! Ik wil zeker nog minimaal 4 jaar naar school om mijn diploma’s te kunnen behalen zodat we in de toekomst een goeie start kunnen maken.

 3. ik ben kim 22 jaar en moeder van een prachtige zoon(Brian) van 6 maanden.en 23-10-2009 getrouwd met edwin
  toen ik 18 was ben ik al een keer zwanger geweest maar helaas was het nog niet mij tijd en heb ik dus een miskraam gehad,ik heb daardoor veel ruzie gekregen met mij ex waardoor onze relatie over ging.
  een paar maanden later heb ik een jongen ontmoet waar ik zeker van wist dat ik daar mee verder wilden en mee wou trouwen en kinderen mee wou krijgen,ik kan jullie vertellen me droom is uitgekomen 18 juni moest ik mijn maandelijkse periode krijgen maar het bleef weg maar we hebben toch nog even gewacht met testen tot op de dag voor mij verjaardag 9 juli hebben we dan toch maar besloten om een test te gaan doen en hij was vet positief yes we zijn zwanger maar door mijn hoofd ging toch nog wel de angst dat het weer fout zal gaan maar gelukkig al snel waren de eerst 3 maanden voorbij YES we kennen het vertellen tegen de rest ,mijn bevalling is erg heftig geweest ik moest ingeleid worden omdat ik met 37 weken al met volle weeen liep maar geen ontsluiting had dus met 40 wkn 1 dag hebben ze me ingeleid ik had om 6 uur s’avonds 1 cm en om 20:00 7 cm maar enorme persweeen dus hebben ze besloten om brian te halen met een keizersnee.brian doet het super vanaf de dag van zijn geboorte toen brian 3 weken jong was sliep hij al door hij is inmiddels 6 maanden en heeft al zoveel geleerd ik ben 100%huisvrouw/moeder mijn man en ik hebben ervoor gekozen dat ik gewoon zorg voor Brian en zodra brian naar school ga dan ga ik werken wij hebben zoiets wij willen zelf (althans in mijn man werkt wel 5 dagen in de week)hoe brian straks zijn eerst stapjes zet/zijn eerste woordjes zeg.dus ik ben elke dag bij brian tuurlijk hebben wij ook wel eens dat we eventjes samen weg willen en dat gebeurt dan ook dan breng ik brian gewoon even naar mijn ouders of schoonouders en dan halen we hem in de avond weer op,maar het is niet dat we elk weekend weg gaan want dat hebben we allebei een beetje gehad we genieten nu met volle teugen van ons gezinnetje en dat blijven we doen…

  dit was mijn verhaal groetjes

 4. Ik wil niet mijzelf opgeven, maar mijn zusje.
  Ze is niet ongewenst zwanger geworden, niet alleen en heeft geen geld problemen.
  Waarom ik haar dan opgeef? Haar man zit in het leger. Hij is regelmatig een of meer weken weg en dan komt de verzorging van hun zoontje (8 maanden) op haar schouders. Ze had een vervelende baan, maar daar is ze nu weg. Ze is 24 jaar, maar weet precies wat ze wil. Ze heeft nu een nieuwe baan en daarvoor moet ze 8 weken full-time in training. En dat terwijl haar man weer op oefening is, de eerste weken. Ze regelt opppas, is dus de komende tijd veel weg, maar weet toch tijd te maken om van en met haar mannetje te genieten. Ik heb veel respect voor haar. Ze doet het allemaal toch maar even! Ik vind het leuk dat haar zoontje en mijn dochtertje (1 jaar) samen opgroeien. Ik hou veel van mijn zusje en vind dat ze echt wel even in het zonnetje gezet mag worden!

  Garoetjes Mirjam

 5. hoi! mijn naam is Kaya en ik ben moeder van een dochter en haar naam is Juno en ze is geboren op 21-07-2010..
  Toen ik 22 was kwam ik na 14 weken tot de ontdekking dat ik zwanger was!ik had veel klachten maar nooit gedacht aan zwangerschap ook omdat ik gewoon aan de pil was….
  Ik in de vader van Juno waren nog maar 5maanden bij elkaar dus we moesten er goed over nadenken! maar eigelijk is er al heel snel besloten dat we erg blij zijn met het kleine wonder!
  deZwangerschap en de bevalling waren erg zwaar! ik ben tijdens de hittegolf bevallen! en was ook al 12 dagen overtijd!…toen ben ik ingeleid! ik heb 2 dagen in het ziekenhuis gelegen met rug weeen! maar goed het was het allemaal waard!
  wij zijn dan ook erg trots op onze mooie dochter!
  groetjes Kaya

 6. Ik wil mij niet zelf opgeven, maar even een klein compliment aan de oprichter van deze website. Het wordt veel te weinig gewaardeerd wat mama’s de hele dag alles voor werk verrichten. Het is tijd dat dit iemand gaat waarderen.!!!!!!

 7. De Super Mommy 2010 is bekend, binnenkort op mommyonline.nl te lezen, het interview met de Super Mommy 2010!

  Iedereen bedankt voor jou inzending zowel via de mail als op mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top