Je bent hier
Home > Headlines > Super Mommy Verkiezing 2012

Super Mommy Verkiezing 2012

Het is weer zover! Onze zoektocht naar de SuperMommy van 2012 is van start gegaan. De ‘SuperMommy-Verkiezing’ is een belangeloze en jaarlijks terugkerend initiatief van Mommyonline.nl waarin ‘gewone’ mommy’s met een bijzonder en mooi verhaal extra in het zonnetje gezet worden. Mommyonline SuperMommy-Verkiezing bestaat sinds 2010; zie hier de winnaressen van 2010 en 2011. En ook dit jaar gaan wij op zoek naar die ene moeder die op een leuke manier net dat beetje extra aandacht en herkenning verdient.

Vanzelfsprekend verdient iedere moeder het om extra in het zonnetje gezet te worden. Ben je van mening dat jij het verdient om ‘SuperMommy’ van het jaar 2012 te worden? Of ken je een moeder die deze extra waardering nodig heeft? Mail jouw of haar verhaal door en laat iedereen stemmen.

Aan iedere verkiezing is natuurlijk een prijs gekoppeld, zo ook aan deze verkiezing. Als de trotse ‘SuperMommy 2012’ word je compleet opgemaakt en krijg je een fotoshoot. Daarnaast ontvang je een leuk ‘Mommy Beauty pakket’ en uiteraard een trofee met jouw naam erop.

Het inzenden van een verhaal kan t/m dinsdag 1 Januari 2013. Laat vanaf maandag 7 Januari t/m zondag 27 januari 2013, familie, vrienden, collega’s en kennissen via www.mommyonline.nl hun stem op jouw verhaal uitbrengen. Mommyonline zal op maandag 28 januari 2013 de ‘SuperMommy 2012’ bekend maken.

Denk je dat je in aanmerking komt voor deze felbegeerde titel? Treuzel dan niet en mail snel jouw verhaal naar info@mommyonline.nl. Wie weet word jij dé SuperMommy van 2012.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Super Mommy Verkiezing 2012

  1. Wat leuk dat jullie ook dit jaar de mommy verkiezing organiseren. Goede initiatief!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top