Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Review: L’oréal Extra-Volume Collagene mascara

Review: L’oréal Extra-Volume Collagene mascara

Ik ben helaas niet gezegend met mooie lange en dikke wimpers. Ik zeg altijd dat ik als klein kind geopereerd ben aan mijn ogen en dat ze toen mijn wimpers afgeknipt hebben. Daarom zijn ze zo kort… Jarenlang heeft mijn zusje mij op mijn woord geloofd.
Jullie snappen dus wel dat ik, zoals waarschijnlijk menig andere vrouwen, altijd op zoek ben naar DE mascara. En….. Ik heb hem dus gevonden. Ik baal alleen zo erg dat ik in de vlugheid de bruine gekocht heb. Hierdoor moet ik dus altijd nog met een zwarte mascara eroverheen.

Optimaal volume voor een direct intens effect.
De borstel van de Extra-Volume Collagene mascara is vele malen groter dan een regulier borsteltje.
Dit grootse borsteltje met een hoge hoeveelheid extra flexibele en zachte haartjes absorbeert de unieke formule optimaal en brengt maximaal volume, zonder klonteren. De mascara bindt vocht en geeft je wimpers volume en lengte. De mascara is verrijkt met hydra collagen complex, wat samen met hyaluronzuur zorgt voor volume en directe verlenging. De wax, jojobaboter en polymeren die verder in de mascara zitten zorgen voor een langhoudende gelijke verdeling, volume en structuur.

L’oréal is zo zeker van haar zaak dat ze reclame maakt voor dezelfde dramatische look als Eva Longoria!
De mascara is in de winkel te koop voor de mooie prijs van € 14,99.

Mijn bevinding:
Ten eerste zorgt de mascara inderdaad ook echt voor volle en langere wimpers. Dit is op de foto duidelijk te zien. Het borsteltje is zeer groot, hierdoor kun je je hele wimpers in één keer voorzien van een mooi laagje. Voor het beste resultaat is het verstandig een tweede laagje aan te brengen. Persoonlijk doe ik dan nog een derde voor de kleur. Maar dat is mijn eigen schuld. Wel vind ik, dat door de grootte van het borsteltje je wat eerder knoeit.
Ten tweede blijft het de hele dag mooi zitten. Het is gemakkelijk te verwijderen en hij klontert niet. Gezien het resultaat is deze mascara zeker de moeite waard.

Mijn zoektocht naar DE beste mascara is voor mij gelukkig gestopt. Misschien eens op zoek naar dezelfde kwaliteit maar dan met een goedkopere prijs. 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top