Je bent hier
Home > Columns > Winnen: Stoerekindjes

Winnen: Stoerekindjes

Gaat u ook zo graag met uw kleintje naar het strand? Zit u ook graag lekker in de zon? Dan weet u hoe belangrijk het is om jezelf goed in te smeren. Maar het is nog belangrijker om uw kindje goed in te smeren. Wist u dat de kans op huidkanker op oudere leeftijd sterk verhoogd, als uw kindje verbrandt door de zon, in de eerste vier levensjaren? Des te meer reden om te zorgen voor een goede bescherming tegen de zon.

Nu weten we ook allemaal dat het erg vervelend is om zo vaak te moeten smeren als je op het strand bent. Overal zand, water en viezigheid. Kindjes die geen zin hebben om te stoppen, met waar ze mee bezig zijn, om weer eens door mama of papa ingesmeerd te worden.

Stoerekindjes.nl geeft u de oplossing. UV beschermende zwemkleding voor de kleintjes onder ons. Er zijn allemaal verschillende badpakjes, zwembroekjes, shirts en setjes.
U kleedt uw kindje aan, en vervolgens hoeft u niet de hele tijd omgerust te zijn, of uw kindje wel goed genoeg beschermd is tegen de zon.

De kleding van Stoerekindjes.nl is hip, zit goed en beschermd uw kindje uitstekend tegen de vervelende UV stralen. U zult alleen nog de niet beschermende delen van het lijfje in moeten smeren. En dit scheelt natuurlijk heel veel tijd. Wat wilt u nog meer. De UV beschermende zwemkleding, is te verkrijgen voor jongetjes, meisjes en er is zelfs een aparte lijn voor baby’s! Ook heeft Stoerekindjes.nl gedacht aan de accessoires voor uw kindje. Ze verkopen namelijk ook enige zonnehoedjes, badschoentjes en zonnebrilletjes! Op deze manier kunt u dus zorgen voor de optimale bescherming, voor uw spelende kindje!

Verder is er op de site van Stoerekindjes.nl informatie te vinden over UV bescherming en de gevolgen die een teveel aan UV kunnen hebben.

Winnen
In samenwerking met Stoerekindjes.nl mag Mommyonline twee setjes badkleding, 1 voor jongen en 1 voor meisje, aan haar lezers weggeven. Deze twee outfits zijn beschikbaar in de leeftijdsmaten 1 tot 7 jaar. Kans maken? Beantwoord via dit formulier de volgende vraag: Voor welk goed doel zet Stoerekindjes.nl zich voor in? Het antwoord is te vinden op de site vanStoerekindjes. Laat vervolgens ons hieronder weten, waarom jij een van deze UV zwemsetjes graag zou willen. Vermeld er dan bij, of je een setje voor een jongen of voor een meisje zou willen winnen.
Deze actie loopt van 20 juni tot en met 11 juli 2011

12 thoughts on “Winnen: Stoerekindjes

 1. Mijn rede is dat wij in november op huwelijksreis naar mexico gaan en onze kleine grote man bijna 1 jaar is en tot nu toe met deze zomer een wit velltje heeft.. wij zijn echte zon liefhebbers.. dus lijkt het me perfect voor de kleine.. aangezien het uv gehalte daar erg hoog is daar .

 2. Ik zou graag om de volgende reden een setje willen.
  Wij hebben een tweeling, twee meiden die zondag 2 jaar worden.
  1 is precies mij, verbrandt niet en is gelijk bruin.
  De ander is precies mijn vriend, gelijk rood en erg vervellen en donkerder dan superlichtroze wordt ze niet.
  De eerste loopt dus op onze vakantie heerlijk rond in haar bikini’tje, maar de tweede kunnen we dit bijna niet aandoen…. dus we hadden al afgesproken om omstebeurt met haar in de schaduw te zitten met een gigafles zonnebrandcreme. Dit aangezien wij het geld niet hebben voor zo’n leuk setje als hier te winnen is. Jullie zouden ons, en ons dochtertje dus super blij maken met zo’n leuke set!

 3. ik zou graag een setje voor mijn zoontje van bijna 2 jaar willen winnen omdat wij in augustus naar turkije gaan en hij niet zo in de zon kan zonder goede bescherming en dat is zonde want hij is ook een echte waterrat!!

 4. Ten eerste zou ik het meisjes setje graag willen winnen omdat hij gewoon super stoer en super lief tegelijk is. Maar ook omdat mijn dochter graag op het strand is en dan geen tijd heeft om zich keer op keer door mama in te laten smeren. Dit is dus een super oplossing, minder te smeren en dus eerder weer verder kunnen met heerlijk spelen!

 5. Sophie is net als haar papa en mama helemaal gek van zon, zee en stand, we gaan daarom vaak een dagje naar zee. Helaas heeft ze een blanke huid en moet er dus flink gesmeerd worden en wordt er een oud shirtje aan getrokken. Wat is zo’n setje dan een uitkomst zeg! En hij is nog prachtig ook! Nog meer reden om naar het strand te gaan!

 6. ik zou graag dit setje winnen voor ons dochtertje omdat ze laatst verbrand is, zonder dat de zon fel scheen!

 7. Mijn reden is dat ik het vreselijk vind dat m’n zoontje zo snel verbrand. Ik smeer hem continue in met factor 50. En dat vindt hij heel vervelend! Dit setje zou weer een glimlach op z’n gezicht toveren!

  (een jongensetje dus)

 8. zou graag het meisjessetje winnen omdat ik in de vakantie naar zee ga met mijn kleindochtertje
  en ze veel moet insmeren voor de zon omdat ze een heel bleek velletje heeft

 9. Ik wil graag zo’n setje winnen voor mijn jongste dochter, omdat zij eigenlijk altijd eerst de kleding van haar zus afdraagt en dus bijna nooit een nieuw kledingstuk heeft. Zou leuk zijn als ook zij eens iets nieuws aan kan!

 10. De volgende 2 personen ontvangen een setje badkleding. Beide van harte gefeliciteerd!
  Er is reeds een mailtje naar beide gestuurd.

  – Jacqueline scarcia voor de jongens setje
  – Larissa Bremer voor de meiden setje

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.