Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Stijlvolle giftsets voor de feestdagen van 2012!

Stijlvolle giftsets voor de feestdagen van 2012!

Voor mijn gevoel lijkt het alsof winkeliers elk jaar eerder met feestdagenspullen aankomen. Al sinds midden september kun je in diverse supermarkten pepernoten en chocoladeletters vinden. Veel te vroeg vind ik. Maar goed, het triggert van binnen wel iets bij mij, het gevoel van voorbereiden. Zo ben ik in mijn hoofd alweer bezig met het bedenken van leuke sint- en kerstcadeaus. Het is elk jaar weer een (vermoeide) zoektocht om de juiste cadeaus voor zowel de kids als volwassenen te vinden. Speelgoedboeken, folders, et cetera, verzamel ik nu dan ook fanatiek en vanaf november begint het inkopen. Liever vroeg dan op het laatste moment. Het verleden heeft uitgewezen dat last minute shoppen met vijf kinderen onbegonnen werk is. Dit jaar pak ik het dus lekker anders aan!

Voor iedereen die, net als ik, al aan het bedenken is wat de Sint en de Kerstman dit jaar aan hun vrouwelijke familieleden of vriendinnen zal schenken heb ik een tip: de Sex and the City-cadeauset. Enkele maanden geleden reviewde ik al het nieuwe tweetal heerlijke geuren ‘Sunrise’ en ‘Sunset’ dat aan de bestaande signature Parfums en Body Collections “Sex and the City” en “Sex and the City by Night” is toegevoegd, en in de herfst van 2011 voor het eerst werden geïntroduceerd. Nu, voor de feestdagen van 2012 worden de eerste geuren Sex and the City’ en ‘Sex and the City by Night’ samengevoegd in een tweetal stijlvolle giftsets, waarmee zowel de Sint als de Kerstman zeker zal scoren!

Welke vrouw (of man) anno nu kent de super hitserie Sex and the city niet? Velen van ons waren er bijna aan verslaafd en zaten dan ook stipt op tijd voor de buis. En indien dit niet haalbaar was dan werd de serie opgenomen zodat deze achteraf alsnog bekeken kon worden.
Sex and the City belicht het dynamische leven van vier kosmopolitische hartsvriendinnen in de bruisende stad New York. De frisse elegantie en brutale stijl van Carrie Bradshaw, de scherpzinnigheid en het zelfvertrouwen van Miranda Hobbes, het lef en de sensualiteit van Samantha Jones en de onschuld en klassieke stijl van Charlotte York komen tot uiting in twee geraffineerde Eau de Parfums en bijbehorende bodyproducten met de lijnen ‘Sex and the City’ en ‘Sex and the City by Night’.

‘Sex and the City’– het stijlvolle parfum voor een dag in de stad
Het ‘Sex and the City’-parfum omvat de dynamiek en het unieke karakter van New York City. De geur bevat frisse topnoten van Italiaanse mandarijn, sappige bloedsinaasappel, rode en roze bessen en een subtiel vleugje passievrucht. Het hart van dit parfum is vrouwelijk, zacht en bloemig, door jasmijn, gardeniablaadjes en oranjebloesem. Fluweelachtige muskus, sandelhout, karamel en amber in de basisnoot zorgen voor de finesse, stijl en elegantie waar het parfum uiteindelijk voor staat.

‘Sex and the City by Night’– de sensuele glamour van de stad die nooit slaapt
Het ‘Sex and the City by Night’-parfum omvat die sensuele, supervrouwelijke allure, die alleen een cocktailjurk en torenhoge hakken een vrouw kunnen geven! De frisse topnoten bestaan uit sprankelende bergamot, peerbloesem, neroli en zachte fresiablaadjes, de glamorous kenmerken van het parfum zijn hierdoor volop aanwezig. Het hart van het parfum ontwikkelt zich tot een weelderig boeket van nachtjasmijn, pioenroos, vanille en fruitige granaatappel, terwijl de basis een poederachtige essentie vormt door de warme combinatie van sandelhout, amberkristallen, tonkabonen, muskus en patchouli.

Nu ook als luxe giftsets verkrijgbaar voor de feestdagen van 2012!
De Eau de Parfums en bijbehorende bodycare van ‘Sex and the City’ en ‘Sex and the City by Night’ zijn voor de feestdagen van 2012 verkrijgbaar in de vorm van twee stijlvolle giftsets. Elke set bevat naast een 100 ml Eau de Parfum tevens een geparfumeerde Shower Gel (tube 200 ml) en Body Lotion (tube 200 ml). Met deze luxe cadeausets kun je iedere vrouw, fan of geen van van de serie, zelf verblijden en je bent daarmee verzekerd van een cadeau dat gegarandeerd in de smaak zal vallen, in de schoen of… onder de kerstboom! Maar natuurlijk kun je jezelf ook lekker verwennen door deze voor jezelf te halen om vervolgens jezelf van top tot teen te hullen in je meest favoriete ‘Sex and the City’-parfum.

Beide giftsets zitten in een speciale luxe stevige zwarte box die door middel van een magneetsluiting hersluitbaar is. Deze box, die de stijlvolle parfumsamenstelling en de flair en het gevoel van de Sex and the City-serie perfect aanvult zit in een andere, speciaal ontworpen (bescherm)doos.
Elk parfum is verpakt in een luxueuze glazen flacon, met een elegante, door kristal geïnspireerde dop. Beide flacons – goud voor “Sex and the City” en zwart voor “Sex and the City by Night” – hebben een matte afwerking met glanzende accenten. Het krachtige ontwerp van elke collectie bevat een subtiel roze accent, een kleur die nauw verbonden is met ‘Sex and the City’.

Sex and the City en Sex and the City by Night zijn beide lekkere geurtjes voor jong en oud. De geur Sex and the City is bedoeld voor overdag terwijl Sex and the City by Night meer voor de avonduren is. Zelf vind ik dat beide parfums zowel overdag als in de avonduren goed kan. Beide geuren zijn vrouwlijk zoet en fris, Sex and the City by Night is wel wat zwaarder. Beide varianten blijven lang hangen, aan het einde van de dag zullen beide geurtjes echter licht waarneembaar zijn. Indien je het geurtje goed wilt blijven ruiken is aan te raden om meerdere malen te spuiten. Qua prijs-kwaliteitverhouding vind ik beide geuren zeker erg goed. Het is geen duur parfum en het is daarom niet verkeerd dat je moet bijspuiten. Beide parfumflessen passen goed bij het imago van de hitserie zelf. De kristallen dop is toch wel de “eyecatcher”.

Het uiterlijk van zowel de bath & showergel als de bodylotion passen prima bij het geheel. Beide varianten zitten in een matte zwarte flacon, de één met een gouden schroefdop en de ander met een zilveren dop. De bath & showergel is transparant terwijl de bodylotion een creamy structuur heeft. Een ding staat vast; beide bevatten veel parfum en ruiken heerlijk!
De box waar het setje in zit is overigens goed te gebruiken als een bewaarbox voor diverse (kleine) spulletjes.

Beide Sex and the City-giftsets zijn exclusief bij ETOS verkrijgbaar voor een prijs van € 30,00 per stuk.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Stijlvolle giftsets voor de feestdagen van 2012!

  1. Wat een leuke kadoset. Ik hou deze zeker in gedachte voor de komende feestdagen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top