Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Winnen: Herôme Prinsessen Nagellak

Winnen: Herôme Prinsessen Nagellak

Net zoals veel kleine dames is mijn dochtertje van vier jaar gek op make-up en nagellak. Het liefst heeft zij constant een kleurtje op haar nagels. Maar omdat ik het niet goed vind om elke dag die vieze volwassen nagellak op haar nageltjes te doen ben ik erg blij met de nieuwe lijn van Herôme. Herôme introduceert een ultieme collectie Prinsessennagellak op waterbasis. Met deze collectie nagellakken gaat Herôme heel veel kleine meisjes, die graag net zoals mama mooie nageltjes willen, heel erg blij maken.

Naast dat ieder kleine meisje op mama wilt lijken kunnen zij ook uren over een prinsessenleven fantaseren en het naspelen. Welke kleine dame anno nu heeft zich niet weleens als een prinses verkleed? Een mooi jurkje, tiara, muiltje en ga zo maar door. Dat Herôme een nagellaklijn uitbrengt onder de naam ‘Prinsessen Nagellak’ is natuurlijk slim. Zo heeft je kleine dame niet alleen maar net als mama mooi gekleurde nagels maar zal zij zich ook als een prinses voelen. En terecht, want dat zijn ze natuurlijk…. Kleine prinsesjes. Mooi bedacht van Herôme!

Herôme Prinsessen Nagellak bestaat uit wel tien mooie en vrolijke kleurtjes met leuke bijpassende namen. De nagellakken uit deze lijn zijn gemaakt op waterbasis. Dit houdt in dat de nagellak met water te verwijderen is: dus makkelijk en veilig!
Qua uiterlijk verschillen de Prinsessen Nagellakken niet van de rest van de volwassenen lijn van Herôme. Zo krijgt je mooie prinsesje nog meer het idee dat ze dezelfde lakjes gebruikt als mama.

De eerste twee kleuren zijn de roze tinten I am sweet en I am special. I am sweet is een mooie zachtroze kleur die doet denken aan een suikerspin. En I am special lijkt qua kleur op aardbeienlimonade.

I am creative is voor de artistieke kindjes onder de kleine prinsessen. Het is een mooie paarse kleur.
I am cute is kersenroze, hoe lief!
I am naughty is rood….en rood staat voor ondeugd. De slimme en pientere meisjes verdienen de kleur I am smart. Dit is een lavendelblauwe kleur.
I am Hilarious is lekker gek: pistachegroen, zoals een ijsje. Knalgeel is de kleur I am Fun.
Voor lieve, zoete prinsesjes is het zachte geel van I am Brave op het prinsessenlijf geschreven. Als laatste in de lijn hebben we de I am Cool, een mooie zachtgrijze kleur voor de lieve maar eigenlijk ook stoere meisjes onder de prinsesjes.

Het fijne aan deze kindernagellakjes is dat je kinderen het zelfstandig kunt laten gebruiken, wat ze super vinden. Natuurlijk wordt het een kliederboel, maar deze is gelukkig gemakkelijk schoon te maken.
Wie weet ga ik ze zelf ook wel gebruiken, het is toch gemakkelijk dat je met enkel water je lak snel kunt verwijderen. Tijd voor een nieuw kleurtje, want er is keuze genoeg!

Voor een flesje Herôme Prinsessen Nagellak met een inhoud van 7ml betaal je € 3,95. Deze zijn bij de bekende verkooppunten en via de webshop van Herome verkrijgbaar.

Winnen:
Om je kennis te laten maken met de Prinsessen Nagellakken van Herôme mag Mommyonline van ieder kleurtje één weggeven. Wil je ook kans maken op één van de tien prachtige kleurtjes voor je dochter? Laat ons hieronder weten welke kleur jou/haar het meest aanspreekt en waarom. De tien leukste reacties worden met een lakje beloond.
Actie loopt van donderdagdag 4 oktober tot en met maandag 22 oktober 2012

9 thoughts on “Winnen: Herôme Prinsessen Nagellak

 1. Mijn kleine tweejarige prinses is dol op de kleur roze en dan vooral bij make-up, lipstick etc. Ze loopt elke dag met haar eigen kwasten te smeren en de volgende stap is natuurlijk mooie nageltjes in de kleur “I’m Sweet”. Zal weer een hele nieuwe ervaring zijn maar ze kijkt haar ogen altijd uit als mama mooie nageltjes heeft. Een eigen flesje is dan ook wel extra leuk voor prinses Esmée 😉

 2. Tja, mn dochter kiest voor I’am Special (niet de naam, meer voor de kleur :D) Maar het was even moeilijk kiezen tussen 3, I’am Creative, I’am Special en I’am Cute ^_^

 3. Ik vind I am creative erg mooi, ze zijn allemaal erg mooi hoor maar creative springt er echt uit 🙂

 4. I am smart voor mijn slimme meid en omdat mama haar lievelingskleur blauw is en dus vask blauwe nagels heeft

 5. Ik ben het meest benieuwd naar I am special dus daar ga ik voor!
  Het is een prachtige kleur en net wat stoerder als I am sweet dus helemaal leuk!

 6. I am fun – geel. Wat een mooie kleur vindt mijn dochtertje van drie jaar dat! Daarmee halen we het zomerzonnetje nog even terug in huis en wordt het “fun”!

 7. Mijn dochtertje vind de felle kleuren het mooist, rood en paars. Het is in het echt super mooie kleuren.

 8. Julie en Jenske vinden allebei I am SMART prachtig. Eigenlijk vinden ze alle kleurtjes helemaal geweldig. Op iedere vinger een ander kleur. En dat willen ze dan graag elkaar de nageltjes lakken! Ja ja… het worden al echte dametjes hoor!

 9. Mijn dochtertje kiest voor i am brave, maar het zijn allemaal leuke kleurtjes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top