Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > killer heels-stoelen

killer heels-stoelen

Op een regenachtige dinsdagochtend in de herfst (het regent constant, dat is dus niets nieuws), reed ik, nadat ik de kids naar school gebracht had, op mijn bakfiets met dochtertjelief richting huis. Toen ik voorbij een meubelwinkel fietste viel mijn oog op een wel heel bijzondere stoel. Deze stoel is zeker modern, trendy en vooral apart te noemen, did ik daarom graag met jullie wil delen. Met mijn leeftijd heb ik in mijn leven vele stoelen gezien. Ik heb ook veel killer heels mogen aanschouwen; zelf erop lopen doe ik overigens niet, ik pas wel op. Maar een combinatie van beide was tot vandaag voor mij onbekend. Een stoel in de vorm van killer heels. Ik ga er eigenlijk vanuit dat ik niet uit hoef te leggen hoe killer heels eruit zien.

Deze killer heels-stoelen, die in diverse designs verkrijgbaar zijn, zagen er echt leuk uit. Wat een creativiteit moeten sommige mensen hebben om tot zoiets te komen! Maar zou het ook lekker zitten?, vroeg ik me ongewillig af. En wat voor types zouden dergelijke stoelen in huis nemen? Bachelors natuurlijk, kwam ik tot de conclusie! In een huis met kinderen zou zo’n stoel niet al te lang leven. Althans dat is wat ik verwacht, zeker als het gaat om mijn eigen sloopgrage kinderen. Bij ons in huis zou zo’n stoel, mits wij de kinderen verbieden om het zelfs maar aan te raken, hoogstens een hele maand in zijn originele onbeschadigde staat zijn. Hoe ze het voor elkaar krijgen weet ik niet maar het lukt ze keer op keer om de schoonheid van spullen de vernietiging in te helpen.

Maar goed, de killer heels-stoelen zijn deels gemaakt van stof en deels imitatieleer. Volgens een verkoper een zeer goede kwaliteit imitatieleer. Ik heb de verleiding niet kunnen weerstaan om even op eentje te zitten. En ik moet zeggen, ze zitten niet onprettig.

Wat vind jij van deze stoelen?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

3 thoughts on “killer heels-stoelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top