Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Shein shoplog juni 2022

Shein shoplog juni 2022

Shein shoplog juni 2022

In mijn Shein shoplog van afgelopen maand gaf ik aan mijn best te zullen doen om vaker mijn fashion aankopen te delen. Nou…dit ben ik die zich aan haar woord houdt. Toen er afgelopen week weer een pakketje bezorgd werd wist ik dan ook wat mij te wachten stond. En ondanks dat ik in een groot deel van mijn vorige aankoop teleurgesteld ben, kon ik het niet laten om weer een bestelling bij Shein te plaatsen. Maar moet zeggen dat ik dit keer positiever ben. De kwaliteit van de kledingstukken zijn stukken beter en hun pasvorm ook. Zie hier wat ik onlangs bij Shein geshopt heb. Overigens zal ik ernaar streven om maandelijks een shoplog artikel online te zetten.

2x Cargo broeken

Waar ik tijdens mijn vorige online shopsessie vooral op zoek naar kleurrijke blazers was, lag de focus dit keer bij het vinden van broeken. En met name een witte broek. Ik geloof dat ik nog nooit een witte broek in mijn garderobe gehad heb, althans niet dat ik mij kan herinneren. Nu in het heden vind ik dat een witte broek zeker een goede toevoeging in mijn garderobe is. En dit exemplaar, hier ben ik blij mee! Deze broek behoort zeker tot een van mijn beste aankoop via Shein. Het heeft een goede kwaliteit en bovenal zit het lekker. Enige kleine minpunt is haar orange zipper aan de broekpijp. Wat mij betreft had dit gewoon wit gemoeten. Evengoed vind ik het een heel leuk broek. Dit model heb ik zowel in het wit als in het leger groen gekocht. En met beide broeken ben ik blij. Overigens twijfel ik of ik deze broek ook in het zwart en kaki zal kopen. Prijs per stuk 25,49 euro maar ik rekende 15,01 euro per broek af.

Casual broek + Nette broek

Mijn derde exemplaar broek was niet geheel wat ik ervan verwacht had maar desalniettemin ben ik er blij mee. De broek heeft een dunne stof wat in eerste instantie voor lichte teleurstelling zorgde maar naderhand bedacht ik mij dat het voor de zomerperiode ideaal is. Het model is leuk en daarnaast zit het bij mij prima. Dit exemplaar heeft een verkoopprijs van 14,00 euro maar momenteel in de aanbieding voor 10,99 euro.

En dan mijn laatste broek en tevens het model waar ik het minst blij mee ben. Bij dit broek had ik veel meer verwacht. Het is een nette zwarte broek maar het materiaal valt mij tegen. Prijs 13,00 euro.

Knalroze lange turtleneck top

Naast broeken zocht ik ook naar een top in een knalroze kleurtje om met mijn roze blazer pak te combineren. En ik vond er eentje. Met dit topje ben ik heel blij. Het is een simpele lange top met een zogeheten turtleneck. Het is van goede stretch kwaliteit, past goed en het zit ook nog eens comfortabel. Prijs 8,00 euro.

3x zomerse blouse

Tenslotte kocht ik een drietal zomerse blouse waarvan twee met bloemen printjes. Het materiaal van dit drietal is dun, maar wel erg fijn voor warme zomerse dagen. Met name de pof mouwen en nek afwerking van de blouse vind ik leuk. Prijs 6,00 euro per stuk.

Nou, dit was het dan weer. Volgende maand zal er weer een Shein shoplog verschijnen. Mijn missie dit keer was het vinden van een goed zittend witte broek. Nou, missie geslaagd!

Mocht je overigens de link van een product willen, laat het mij dan weten. Ben je benieuwd hoe deze kledingstukken bij mij staan? Volg mij dan op Instagram.

Ben jij fan van witte broeken?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Shein shoplog juni 2022

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top