Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Shein shoplog mei 2022

Shein shoplog mei 2022

Het is alweer veel te lang geleden dat ik hier op de site een shoplog met jullie gedeeld heb. En het is niet eens zo dat er geen aankoopjes gedaan werden maar eerder het gebrek aan tijd om een shoplog artikel te typen. Maar ik streef ernaar hier verandering in te brengen en wat vaker mijn fashion aankoopjes met jullie te delen. Zeker vooral nu dat ik steeds vaker mijn outfits op Instagram laat zien. Mocht jij overigens mij nog niet op Instagram volgen dan zou ik het natuurlijk erg leuk vinden als je mij alsnog zou willen gaan volgen. Nou dat dat gezegd is kunnen we terug naar de shoplog, waar dit artikel om draait.

Ik denk dat we allemaal Shein wel kennen en wellicht heb jij daar ook al eens (of vaker) besteld. Met twee tienerdochters in huis heb ik de nodige Shein-pakketten binnen zien komen. En zo gebeurde het dat ik kledingstukken voor mezelf ging bestellen. Afgelopen week ontving ik mijn laatste bestelling en dat laat ik in dit artikel zien. Kijk je weer gezellig mee?

Deze bestelling plaatste ik omdat ik mijn garderobe met blazers in diverse kleuren wilde aanvullen. Maar ook was ik specifiek op zoek naar een knalroze blazer broekpak. En toen ik deze op Shein tegenkwam was ik enthousiast geworden. Dit blazer broekpak wordt niet als setje verkocht maar los. Het was de blazer dat mijn aandacht wist te trekken en vervolgens was het een zoektocht om de bijpassende broek te vinden. Maar het is mij gelukt! Voor dit blazer setje betaalde ik, na aftrek van korting, 33 euro. Een prima prijs dus! En qua kwaliteit zien ze er goed uit. De blazer heeft overigens een dubbele voering. Overigens vind je op mijn Instagram foto’s van deze outfit

Naast bovengenoemde blazer-pak kocht ik ook een tweetal blazer in de kleuren roze en bruin. Als ik heel eerlijk ben was ik in eerste instantie lichtelijk teleurgesteld. Ik had een betere/dikkere materiaal verwacht. Maar als je kijkt naar wat ik voor beide betaald heb, prijs/kwaliteit verhouding, dan valt het wel weer mee. Voor dit tweetal betaalde ik namelijk 24,39 euro, na aftrek van korting.

Verder kocht ik een tweetal jurkjes. Ik heb in principe geen nieuwe jurkjes nodig maar beide zagen op de site er leuk uit en waren budget geprijsd. Dit is ook wel te zien aan de kwaliteit van de jurkjes. Het jurkje met motief is superdun, medium stretch en heeft mij 7,87 gekost. Het andere jurkje is wederom van een stretch materiaal gemaakt en heeft 6,30 gekost. Beide eindbedragen is uiteraard na aftrek van korting.

En tenslotte kocht ik een zwarte nette broek, deze had ik wel echt nodig. Op foto ziet dit exemplaar er leuk uit maar in het echt viel het mij toch wel tegen. Maar nogmaals, voor het bedrag dat ik ervoor betaalde heb ik eigenlijk niets te klagen. Na aftrek van korting koste deze broek mij 8,66 euro.

Laten we zeggen dat ik tevreden ben met mijn bestelde kledingstukken. Maar wanneer je echt op zoek bent naar kwaliteit dan is Shein wellicht niet de juiste plek om te shoppen. Of je zou voor de duurdere assortiment moeten gaan, daarin vind je ook genoeg leuks. Al met al ben ik niet ontevreden maar qua kwaliteit kan het zeker beter. Het leukst vind ik zonder twijfel de blazer broekpak.

Wat vind jij van mijn gekochte kledingstukken?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top