Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Review | W7 Mega Matte lips

Review | W7 Mega Matte lips

W7 is een merk dat we kennen van hun fijne budgetproducten, die helaas niet zo eenvoudig te krijgen zijn. W7 heeft zichzelf denk ik vooral bekend gemaakt met de prachtige dupes van Urban Decay Naked-paletten. Ideaal voor mensen die kwaliteit willen maar daar geen flappen met geld voor over hebben of het zich gewoon niet kunnen veroorloven.

w7 mega matte lipsHoewel ik intussen kan zwemmen in mijn verzameling lipsticks, had ik nog geen lipstick van W7. Ik had überhaupt nagenoeg niets van W7, het enige wat ik tot op heden van W7 in mijn stash had, zijn dus die bekende oogschaduwpaletten. Die vind ik al heel fijn, dus ik ben wel benieuwd naar de Mega Matte lips. Ik laat je de kleur Sinful zien, de tweede kleur van rechts!

SAMSUNG CSCDe Mega Matte Lipstick zit in een ronde huls met applicator, net zoals een lipgloss. De Mega matte Lipstick is echter geen lipgloss, maar een vloeibare lipstick met een matte finish. Het heeft een crèmige textuur en is een beetje dikkig, maar met de applicator smeert het heel gemakkelijk uit. SAMSUNG CSC

De applicator werkt prima. Ik kan er eenvoudig mijn lippen mee contouren/omlijsten, wat vooral handig is voor onderweg als je moet bijwerken.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Zoals je aan de swatch kunt zien is de Mega Matte lipstick erg goed gepigmenteerd! Wat me direct opvalt als ik de lipstick aanbreng is de geur. Deze lipstick ruikt exact hetzelfde als een soortgelijke lipstick van Essence (xxxl longlasting lipgloss). Een beetje zoetig/vanilleachtig, maar niet te overheersend. Lekker! Ook de textuur voelt hetzelfde: romig, zacht, niet uitdrogend. De finish is wel mat, maar niet dermate mat dat het dof oogt. Ik vergelijk het met de creamy finishes van nagellakken; er zit geen shimmer in, maar het geeft wel een subtiele glans. Ik vind het wel mooi! De kleur ziet er real life wat donkerder uit dan hoe die eruitziet op deze onderstaande foto. De kleur van de swatch geeft beter weer hoe die er real life uitziet: een warmroze tint die vrijwel iedereen goed zal staan.
SAMSUNG CSC

Ben ik tevreden? Jazeker. De Mega Matte Lipstick van W7 is romig, goed gepigmenteerd, niet uitdrogend en daarmee voelt ie zacht op de lippen. Na een maaltijd zou ik ‘m wel bijwerken, maar dat ben ik eigenlijk wel gewend, dat is bij de meeste lipsticks wel het geval.

De Mega Matte lips zijn verkrijgbaar in 5 tinten en kosten bij Miss Gorgeous slechts € 3,89 per stuk.

 

Yvonne van der Wal
Hoi! Ik ben Yvonne (1975), moeder van twee kinderen, auteur van drie boeken en ik ben naast schrijven tevens dol op alles wat met beauty en make-up te maken heeft. Hier kan ik deze passies mooi met elkaar combineren!
http://www.yvonnevanderwal.nl/

One thought on “Review | W7 Mega Matte lips

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top