Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Review | Oriflame The One Power Shine Lip Gloss

Review | Oriflame The One Power Shine Lip Gloss

Ik ben weer verwend met een aantal nieuwe Oriflame-make-upproducten. The One is de grootste en meest spraakmakende introductie in de geschiedenis van de Zweedse beautybranche. Deze nieuwe make-upcollectie is geïnspireerd op de laatste modetrends en met The One creëer je de look die jij wilt. Van dramatisch tot glamourous, van alledaags tot chic. The One bestaat namelijk uit drie verschillende collecties: Opvallend, Dagelijkse schoonheid en Langhoudend.

De komende perioden zal ik diverse producten uit de nieuwe lijn testen en reviews schrijven. Het zijn namelijk zo veel foto’s, dat een stapelreview van al deze producten veel te lang zou worden.
Vandaag begin ik met de Power Shine Lip Gloss!

The One Power Shine Lip Gloss 1Lipgloss is en blijft altijd een product dat je in je make-upstash moet hebben. Het past perfect bij een wat zwaardere oog-make-up. Bij een dramatische ooglook is het aan te raden de lippen wat rustiger te houden, zodat het in balans blijft en geen poppenkast wordt. Waar vroeger lipgloss vooral diende om je lippen een glans te geven, doet lipgloss vandaag de dag veel meer dan alleen dat. Een beetje lipgloss biedt daarnaast verzorging en omdat lipgloss vaak wat vettiger is, kun je het zien als een verzorgende lippenbalsem. Nu is de ene lipgloss de andere natuurlijk niet.

The One Power Shine Lip Gloss 2 The One Power Shine Lip Gloss 3‘The One Power Shine Lip Gloss is een hoogglans lipgloss met Meta Shine Pearls en het Caring Gloss Kiss Complex. Deze combinatie intensiveert de sprankeling, maakt de lippen glad, zacht en beschermt ze’,  aldus Oriflame. Daar ben ik het mee eens. Deze lipgloss plakt niet, voelt niet stroperig maar juist prettig op de lippen. ‘De speciale Shine Boost-applicator zorgt voor een spiegelglansfinish en optisch ultravolumineuze lippen’, belooft Oriflame. En inderdaad, de applicator werkt prima; door de puntige, kromme vorm kan ik gemakkelijk langs de contouren van mijn liplijn werken.

The One Power Shine Lip Gloss 4Het resultaat op mijn hand!

NAAKTE lippen. Bleek en droog.
NAAKTE lippen. Bleek en droog.

Hier heb ik dus niets op, dat lijkt me duidelijk. Ik heb heel bleke en grauwe lippen van mezelf. Bleh.

The One Power Shine Lip Gloss 6Hier draag ik Rose Glacier. Ik vind het heel mooi; heel naturel maar toch verzorgd. Net of je niets op je lippen hebt!

The One Power Shine Lip Gloss 7Hier draag ik Trendy Berry. Deze heeft mijn voorkeur, ik houd wel van wat kleur op de lippen. Ook deze vind ik er naturel uit zien, maar geeft net dat beetje extra.

The One Power Shine Lip Gloss 8Nu de foto’s  van mijn hele gezicht.

Wat je met lipgloss natuurlijk ook kunt doen, is aanbrengen over lippotlood. Pak je favoriete kleur lippotlood, kleur daar je hele lippen mee in en smeer er een vleugje lipgloss op, zoals hier!The One Power Shine Lip Gloss 9 The One Power Shine Lip Gloss 10
The One Power Shine Lip Gloss vind een heel fijne lipgloss. Het blijft niet de hele dag zitten, maar dat is gebruikelijk bij lipgloss, ze zijn immers vettig. Maar de lipgloss kun je natuurlijk wel gemakkelijk meenemen in je tas en je lippen er regelmatig mee verzorgen, net als lippenbalsem, maar dan met een frisse, natuurlijke look.

The One Power Shine Lip Gloss bevat 5 ml, is verkrijgbaar bij Oriflame in acht tinten en kost € 12,- per stuk.

Yvonne van der Wal
Hoi! Ik ben Yvonne (1975), moeder van twee kinderen, auteur van drie boeken en ik ben naast schrijven tevens dol op alles wat met beauty en make-up te maken heeft. Hier kan ik deze passies mooi met elkaar combineren!
http://www.yvonnevanderwal.nl/

2 thoughts on “Review | Oriflame The One Power Shine Lip Gloss

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top