Je bent hier
Home > Headlines > Lifestyle | De moderne Mommy

Lifestyle | De moderne Mommy

mommyDe moderne moeder van nu is bijna niet meer te vergelijken met vroeger. Naast het opvoeden van de kids staat er tegenwoordig veel meer op het to do-lijstje van de gemiddelde moeder. Kinderen moeten meerdere malen per week naar diverse sportvereniging en afspraken gebracht en gehaald worden. Genoeg beweging voor mama zou je zeggen.  Ja, het opvoeden van kinderen is een sport op zich maar de moderne moeder wil naast het dagelijkse ren- en vliegwerk ook nog eens buitenshuis sporten. Dat we vele gebroken nachten hebben mag uiteraard niet aan het gezicht gezien worden dus een bezoekje aan de schoonheidsspecialist moet zo nu en dan worden ingepland. Onze kledingkast moet up-to-date gehouden worden. En zo kan ik eigenlijk nog een tijdje verder, maar dat bespaar ik jullie. Punt is dat het zeker complimentwaardig is hoe wij moeders het allemaal mooi voor elkaar krijgen.

De maatschappij stelt steeds meer eisen aan de hedendaagse moeders maar doen we dat zelf ook niet? We hebben voor het gemak vier punten bedacht waar een mommy anno nu zichzelf in zou (moeten) herkennen. Hoe zit dat met jou? Lees snel verder of jij een typische moderne mommy bent!

Fris & fruitig
Een van de belangrijkste punten is een goede huidverzorging. Je hebt tenslotte maar één kans op een goede eerste indruk. Je huid is als het ware je visitekaartje van jouw lichaam en geeft weer hoe jij je voelt. Veel moeders krijgen te maken met striae met als meest voorkomende oorzaak: de zwangerschap! De huid rondom de buik kan de snelle groei van het lichaamsdeel niet bijhouden, waardoor het onderhuidbindweefsel scheurt. Op het oppervlak ervaren wij dit als kleine rode striemen, die niet echt charmant zijn. Met een rijke crème van bijvoorbeeld Biodermal, houd je je de huid soepel en kan de huid gemakkelijk mee rekken bij groei. In combinatie met een lekkere scrub blijft de huid gezond en voelt het weer babyzacht aan.

Nagels op nummer twee
Naast de huid hebben ook de nagels aandacht nodig. Een goede verzorging en een mooi gelakt kleurtje geven samen een heel verzorgde uitstraling. Met bijvoorbeeld de O.P.I-app kun je precies zien uit welke hippe kleuren de nieuwste collecties bestaan en welke goed bij jou passen. Personaliseren gaat eenvoudig door het invullen van jouw nagellengte en huidskleur. Download de app snel en kom erachter wat een echte must is voor jou.

Tablet is vereist!
Wat is een moderne moeder nou zonder een tablet? Jaja, je moet er echt aan geloven: haal een tablet in huis! Dit functionele apparaatje fungeert als redder in nood, entertainment, informatiebron, vermaak voor de kinderen en nog veel meer! Zoek snel even een adres of telefoonnummer op, speel muziek af via Spotify of bekijk de vakantiefoto’s van vorig jaar. Erg handig allemaal! Kleed jouw tablet leuk aan met een tablethoes of smartphonehoes, zodat je ten eerste een gaaf jasje om je gadget hebt zitten en hij ten tweede beschermd is tegen kinderhandjes. Dit handige apparaat zullen je kinderen vaker dan je lief is laten vallen, wees dus voorbereid.

Download Instagram
Misschien heb je er wel eens van gehoord, de app Instagram. Deze app voorziet jou van ontzettend veel inspiratie voor jezelf en de kleine. Volg je favoriete modellen en actrices, zodat hun kledingstijl en kledingcombinaties niet aan je voorbij gaan. Erg leuk om ‘s avonds op de bank wat rond te kijken of als je moeten wachten tijdens een zwemles. Door je vrienden te volgen zie je veel leuke plaatjes langskomen van hun dagelijkse bezigheden en natuurlijk hier en daar een welbekende “selfie”. Veel kijkplezier!

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

3 thoughts on “Lifestyle | De moderne Mommy

  1. Ik denk dat ik een typische moderne mama bent want alle 4 zijn bij mij van toepassing.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top