Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Review – Marc Jacobs Daisy Hot Pink Edition

Review – Marc Jacobs Daisy Hot Pink Edition

Marc Jacobs Daisy Hot Pink EditionMarc Jacobs is in beautyland een waar icoon en hoewel de meeste bloggers erg over zijn geuren te spreken zijn ben ik hoogwaarschijnlijk een uitzondering. Als het om zijn flacons gaat ben ik een groot fan maar zijn parfums vallen bij mij keer op keer slecht in de smaak. Ik heb met verschillende parfums van Marc Jacobs kennis mogen maken en een ding kun je over zijn geuren zeggen; ze zijn allemaal aan de frisse kant. Laat het nou zo zijn dat ik niets met frisse geuren heb en daarom zijn de geuren van Marc Jacobs niet aan mij besteed. Ondanks dat de geuren van Marc Jacobs en ik geen match vormen was ik erg benieuwd naar zijn nieuwste creatie Daisy Hot Pink Edition.Marc Jacobs Daisy Hot Pink Edition 4Inmiddels zijn er verschillende varianten van de Daisy-geur op de markt, van eau de parfum tot eau so fresh. Daisy Hot Pink bevat dezelfde geurnoten als de Daisy eau de toilette. De concentratie van de essentiële geurnoten is bij Daisy Hot Pink eau de parfum echter intenser, wat een extra verfijnd, luxueus effect geeft.Marc Jacobs Daisy Hot Pink Edition 6Marc Jacobs Daisy Hot Pink Edition 5Marc Jacobs Daisy Hot Pink Edition is een frisse geur die naarmate de draagtijd vordert vrouwelijk en sensueler wordt. Gelukkig maar, want de opening van de geur neigt enigszins naar een geur voor het andere geslacht. De geur is voor de liefhebbers lekker krachtig en intens waardoor het lange tijd ruikbaar blijft.Marc Jacobs Daisy Hot Pink Edition 3Daisy Hot Pink Edition is een lekkere geur voor de liefhebbers van frisse geuren. Valt de eau de toilette-variant bij jou in de smaak, dan is Hot pink zeker ook een geurtje voor jou!Marc Jacobs Daisy Hot Pink Edition1Hot Pink is niet een geur voor mij, ik word er niet warm van. Ik hoopte op een zachter en wellicht fruitigere geur maar helaas. En om heel eerlijk te zijn verschilt Hot Pink naar mijn mening niet van Daisy eau de toilette. Dat het intenser is kun je wellicht merken aan het feit dat deze langer blijft hangen. Maar dit is dus dan ook het enige verschil als je het mij vraagt.

Marc Jacobs Daisy Hot Pink Edition  € 66 voor 100ml

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

3 thoughts on “Review – Marc Jacobs Daisy Hot Pink Edition

  1. Jammer dat de geur je niet bevalt. Ik houd zelf wel van frisse geuren en Daisy valt bij mij in de smaak dus denk dat hot pink edition zeker ook iets voor mij is. Hele mooie foto’s trouwens.

  2. @Debby, als je van frisse geuren houd is Daisy zeker een lekker geur, ik ben zelf niet zo van de frisse geuren. Hot pink is zeg maar de volwassener versie van de originele Daisy.
    Bedankt 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top