Je bent hier
Home > Lifestyle > Gespot > Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC lanceert de Emma Pleister

Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC lanceert de Emma Pleister

Emma PleisterAfgelopen week verscheen hij ineens in het straatbeeld. Een felgekleurde pleister met een uitroepteken. Gedragen door een groot aantal bekende Amsterdammers. Het was de aftrap van een campagne van Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC. Met deze pleister, ontworpen door befaamd mode-illustrator Piet Paris, kan iedereen zijn steun betuigen aan dit unieke kinderziekenhuis. Wie de Emma Pleister koopt én plakt, maakt het Emma Kinderziekenhuis AMC beter. En wie wil dat nou niet.

Hét kinderziekenhuis van de toekomst
Het idee achter de pleister is simpel en doeltreffend; van de opbrengst van 1 pakje pleisters wordt €2,- gebruikt om van het Emma hét kinderziekenhuis van de toekomst te maken. Het Emma is van groot belang voor veel zieke kinderen en hun ouders. Haar visie op medische zorg is toonaangevend. Het geld dat verdiend wordt met de verkoop van de Emma Pleister wordt besteed aan zorg, wetenschappelijk onderzoek, goede faciliteiten en het verbeteren van de psychosociale omstandigheden waarin kinderen en hun ouders in het ziekenhuis verkeren.

Plak een Pleister voor het Emma!
De Emma Pleister is een speciale pleister, want deze pleister draag je om het Emma Kinderziekenhuis AMC beter te maken. Door de pleister te kopen, steun je het Emma Kinderziekenhuis met je bijdrage. En door de pleister te dragen, laat je aan iedereen zien dat jij het Emma steunt. Piet Paris, dé mode-illustrator van Nederland  heeft de Emma Pleister ontworpen. Hij is een icoon in de modewereld, en illustreert voor vele internationale modetijdschriften. Met dit vrolijke en stijlvolle design heeft hij een must-have gemaakt van De Emma Pleister!

Emma Pleister 1Emma Ambassadeurs
De Emma Pleister wordt ondersteund door vele bekende Nederlanders. Zo zijn André Kuipers, Sylvana Simons, Robbert Ten Brink, Daphne Deckers en Hans Goudoever, directeur van het Emma Kinderziekenhuis AMC, de gezichten van de campagne. Verder hebben bekende koppen zoals Doutzen Kroes, Youp van ’t Hek, Sinterklaas, Jochem Meijer en Winsten Gerschtanowitz hun steun betuigd via social media.

Over de Emma Pleister
Een pakje Emma Pleisters kost € 3,49 en is vanaf 25 november te koop via de webwinkel op www.emmapleister.nl en bij vestigingen van Accessorize, Albert Heijn, AH To Go, CoffeePlaza, De Kinderkledingwinkel, Deen, Gamma, Marqt, Mediq Apotheken, Prénatal en Sissy Boy.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

4 thoughts on “Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC lanceert de Emma Pleister

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top