Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Review Glossybox

Review Glossybox

Al enkele dagen zat ik erop te wachten. En toen was het dan zover, de glossybox is in mijn bezit.
Ik moet dan ook eerlijk bekennen dat dit mijn allereerste Glossybox is. Natuurlijk ken ik de box wel, maar ik ben van nature een anti-abonnement persoon. Alles waarvoor je een abonnement moet afsluiten is bij voorbaat niet voor mij weggelegd. Maar iedereen die de Glossybox kent weet natuurlijk dat de box een abonnementvorm heeft waarbij het mogelijk is om op ieder moment je abonnement op te zeggen. Zonder opzegtermijn; wanneer jij dat maar wilt. Dat is het soort abonnement waar ik van hou.
Afgelopen maand hadden wij met de april-editie van de Glossybox een winactie. Nu, aan de hand van de mei-editie zullen wij de Glossybox reviewen.

De Glossybox is verpakt in een mooi bruin doosje voorzien van tientallen logo’s van de box. Wanneer je deze openmaakt komt de mooie zachtroze glossybox je tegemoet. De box alleen al vind ik mooi, prima als bewaarbox. In de Glossybox zit standaard een begeleidende kaart met uitleg over het inhoud van de box. De box van mei heeft een meer persoonlijk tintje. Het glossybox-team heeft namelijk zijn eigen meer betaalbare favorieten uitgezocht. De mei-glossybox heeft dan ook de toepasselijke naam ‘Affordable Favourites’ meegekregen.

De inhoud van de Glossybox is vanzelfsprekend maandelijks anders. Maar ook verschilt maandelijks de inhoud van de boxen waardoor je bijvoorbeeld andere producten kunt ontvangen dan een vriendin. Maar dit maakt het aan de ander kant ook leuker, want pas nadat je de box ontvangen en open gemaakt hebt weet je precies wat je hebt en blijft het steeds weer een verrassing.

De glossybox bevat standaard zes producten. In de Glossybox van mei zit het volgende:
Zoeva Forever Eye Crayon, Garnier – Caffeine Eye Roll-on, Gliss Kur – Ultimate Repaire Direct Care Mouse, Dr. Van Der Hoog – Purity Reinigingsdoekjes, No-Ad – Aftersun Lotion en Max Factor – Masterpiece Max High Volumn & Definition Mascara.

Ik zal niet alle producten behandelen maar van enkele een kort review geven.

De absolute favoriet van PR Floor is de Forever Eye Crayon van Zoeva. Volgens Floor blijft deze goed zitten, zelfs na een avond feesten. De Forever Eye Crayon heeft maar liefst negen kleurentintjes om uit te kiezen en kosten full size € 4,50. De oogpotlood is fijn in gebruik en deze ‘Candlelight’ heeft een mooie natureltint met shimmers. Aan het einde van de dag zit deze Candlelight nog goed op zijn plaats.

Met kleine kinderen in huis ben je ’s avonds soms zo moe dat je nergens meer energie voor kunt opbrengen, zelfs niet om je gezicht grondig te reinigen. In zo’n geval zijn de Purity reinigingsdoekjes van Dr. Van der hoog een uitkomst. Deze Purity reinigt op milde wijze de huid, is bestemd voor alle huidtypen en zonder parfum, alcohol en kleurstoffen, wel zo fijn! Deze reinigingsdoekjes met 95% aan natuurlijke ingrediënten zijn prettig in gebruik en verwijdert je make-up in een handomdraai. Ik kan dus heel goed begrijpen waarom deze Purity de favoriet van Managing Director Merle is. Een pakje bevat 25 doekjes en kost € 4,99.

Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede mascara en was dan ook enthousiast toen ik deze Max Factor mascara tegenkwam. Volgens Junior Marketer Ivana, geeft deze Max Factor mascara lengte en volume en blijft na een lange dag goed zitten. Deze Max factor geeft inderdaad lengte, maar niet overdreven lang. Wat betreft volume vind ik het best tegenvallen. Maar dit komt echter doordat ik een andere mascara ontvangen heb dan dat op het begeleidende kaart afgebeeld staat. Ik heb de Maxfactor Masterpiece High Definition Mascara terwijl de Max Factor Masterpiece Max High Volume & Definition Mascara in mijn box behoort te zitten. Erg jammer, want dit is natuurlijk niet dezelfde mascara die Ivana beschrijft.
De Max Factor Masterpiece Max High Volume & Definition Mascara die in de box behoort te zitten kost full size € 15,99 voor een inhoud van 7,2 ml.

Ik ben een kokosgek en kan deze dag in dag uit eten. Tijdens mijn vakantie in Nigeria eind vorig jaar heb ik van verse kokosnoten mogen genieten. De geur van kokos in cosmetica producten vind ik altijd heerlijk ruiken. Deze aftersun lotion van No-Ad heeft een kokosgeur en bevalt mij hierdoor zeker. Deze No-Ad Aftersun lotion is de favoriet van Jurriaan. Het smeert inderdaad prettig weg en de geur…heerlijk!

Al met al is de Glossybox voor beautyliefhebbers een superleuke en maandelijkse verrassing in een prachtige bewaarbox. Normaliter vind je in de box samples van bekende luxe merken om uit te proberen. De Glossybox kost inclusief verzending € 12,95 en het abonnement is op elk moment opzegbaar. Dus zeker leuk om eens uit te proberen!

Ben jij bekend met de Glossybox, wat vind jij van de box en ben jij geabonneerd?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

8 thoughts on “Review Glossybox

  1. De Glossybox ken ik wel, ben niet geabonneerd maar lijkt me wel leuk om eens uit te proberen. Leuke producten. Ik vind deze mei editie echter wel wat aan de minder kant. Ik vind de standaard luxe producten leuker. Zo kunnen dames die niet veel te besteden hebben ook van de luxe merken genieten 🙂

  2. Leuk!! Als ik er geld voor heb zal ik het zeker doen maar dan met produkten als mascara enz, erg mooi ziet het eruit. Echt iets voor mij ook.

  3. Leuke producten zitten er in de box. Wel jammer dat je de verkeerde mascara ontvangen hebt!

  4. Ik heb geen abbo, maar vind de box wel superleuk! Inderdaad jammer dat je een ander mascara ontvangen hebt

  5. Ik vind de Glossybox een van de leukste beauty boxen. Leuke om te zien wat de favoriete beautyproducten van het team is maar mijn voorkeur gaat toch echt naar de wat luxere merken.

  6. Helemaal happy, toen ik mijn gewonnen glossybox binnenkreeg!! Goede produkten van zeer hoge kwaliteit en oh zo mooi verpakt. Een superleuk cadeau om te krijgen maar ook om weg te geven. Ben er bijzonder tevreden over, en hoop bij deze dat meerdere lezeressen zich aanmelden om zo’n superdeluxe box te proberen of als cadeau weg te geven. Met dank aan het Mommyonline-team!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top