Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Review Eyes Lips Face (E.L.F)

Review Eyes Lips Face (E.L.F)

Onlangs maakte ik kennis met het merk Eyes Lips Face oftewel E.L.F. E.L.F is een merk dat velen kennen en door hun budgetprijzen zijn hun producten voor iedereen toegankelijk. E.L.F is van mening dat elke vrouw de mogelijkheid moet hebben om te profiteren van innovatie zonder heel veel geld uit te geven. E.L.F is met name bekend om haar ‘1 euro’-make-upproducten.
Op de website van E.L.F vind je naast de E.L.F-lijn ook de studio- en minerallijnen.
Ik mag enkele producten uit hun drie make-uplijnen testen. Wat ik overigens erg leuk aan de website van E.L.F vind is dat je, aan de hand van diverse foto’s, een look kunt uitkiezen, waarna je vervolgens precies ziet welke make-upproducten voor desbetreffende look gebruikt zijn. Deze producten kun je dan heel simpel in je winkelwagen toevoegen. Superhandig!

Dit is de 1508 Fluorescent Pink nagellak bestaande uit 47 kleuren en allen met toevoeging van vitamine E voor sterke en gezonde nagels. 1508 Fluorescent Pink is een roze lak die heel fijn lakt en door het brede dopje is het lekker vasthouden. 1508 Fluorescent Pink is een hoogglans bubblegum-roze lak met subtiele shimmertjes die in het zonnetje prachtig glinsteren. Deze lak droogt niet supersnel maar voor het uitharden hoef je ook niet al te lang te wachten. 1508 Fluorescent Pink heeft voor het mooiste resultaat zeker twee laagjes nodig. Nadeel aan deze lak is haar sterke, niet lekkere geur. Voor de rest een prima nagellak met een goede prijs.

Dit is de E.L.F naturel mineral lippenstift. Deze lippenstiftlijn bestaat in totaal uit 18 kleuren. Dit is de 6713 Rustick Brick die ik eigenlijk heel anders verwacht had. Het is mij opgevallen dat de kleuren op de site enigszins afwijkend zijn met de kleur die je thuis opgestuurd krijgt. Ondanks dat ik een ander kleurtje verwacht had is dit een mooie kleur voor dames met een lichte huidskleur. Voor dames met een donkere huidskleur vind ik het minder passend. Deze 6713 Rustick Brick smeert lekker soepel en voelt zacht op de lippen.

Uit de studiolijn is dit de Verwenpakket voor de wenkbrauwen bestaande uit Treat en Tame. Treat is een gelverzorging voor de wenkbrauwen en Tame is mascara voor meer volume. De gelverzorging moet de haarfollikels stimuleren en zo de aangroei bevorderen en de wenkbrauwen voller maken. Hier kom ik dus nog op terug, ik zal het enkele weken uitproberen. Met de Tame-wenkbrauwmascara breng je jouw wenkbrauw in model en maak je het voller. Ik heb van mezelf best wel volle wenkbrauwen maar helaas hebben ze een eigen wil. Deze wenkbrauwmascara werkt bij mij goed. Het brengt mijn wilde wenkbrauwharen in model en maakt het nog wat voller terwijl het gewoon natuurlijk blijft ogen. Met deze wenkbrauwmascara creëer ik een mooiere en natuurlijkere look dan met een potlood. Voor mij werkt het prima!

E.L.F 1706 Oil Blotting Sheets Shine Eraser is een eenvoudig te gebruiken wegwerpdoekje dat een matterende werking heeft. Deze kleine doekjes absorberen olie op het gezicht en helpt tegen een glimmende huid. Tevens behoren ze de poriën te verkleinen. Deze doekjes maken inderdaad een einde aan een glimmend gezicht en is supersimpel in gebruik: gewoon met het doekje over de glimmende huid gaan en klaar. Na het gebruik van deze Shine Eraser blijft mijn gezicht wel tot 3 uurtjes glimvrij. Een pakje bevat 50 doekjes.

Dit is de 3204 Toffee Camouflagestick. Deze Camouflagestick moet voor een gladde en egale huid zorgen. Helaas bereik ik met deze camouflagestick dit niet. Naast dat de donkere vlekjes op mijn gezicht of de donkere kringen onder de ogen nog goed zichtbaar zijn, laat deze camouflagestick een grijze waas op mijn gezicht achter. Zelf denk ik dat dit kleurtje niet een juiste match voor mijn gezicht is en derhalve niet het gewenste resultaat behaalt. Voor de rest heeft deze camouflagestick een aangenaam geurtje die mij aan citroen doet denken.

Over het algemeen ben ik zeker tevreden met de producten van E.L.F, zeker gezien de lage prijzen. Inmiddels heb ik al enkele nieuwe producten getest en ook hier ben ik tevreden mee.

Nagellak € 2,50 p/s, Miniral lipstick € 5,00 p/s, Verwenpakket voor de wenkbrauwen € 4,00 p/s, 1706 Oil Blotting Sheets € 1,00 p/p en Camouflagestick € 1,00 p/s,

E.L.F producten zijn te koop via www.eyeslipsface.nl

Question: Ben jij al bekend met de producten van E.L.F?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Review Eyes Lips Face (E.L.F)

  1. Ik heb een kijkje op de site genomen en ze hebben veel producten voor 1 euro. Ik heb al een aantal producten in gedachte welk ik wil gaan uitproberen.
    Leuk deze beauty toevoeging op Mommyonline 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top