Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Review | Dior J’adore Eau de parfum Infinissime

Review | Dior J’adore Eau de parfum Infinissime

Voor Moederdag 2018 werd ik verrast met de onweerstaanbare geur J’adore L’Or. De geur is niet alleen goddelijk maar deze zit ook nog eens in een pracht van een flacon. Een flacon die een en al luxe en kracht uitstraalt. Als je het mij vraagt, een echte pronkstuk! Nu, bijna drie jaar later maak ik kennis met haar opvolger J’adore infinissime. Een nieuwe sensuele, krachtige en omhullende geur. Een eindeloze explosie van bloemen die vrijkomen in een boeket dat hun geur tot in het oneindige verspreidt. Getriggerd? Lees gauw verder en ontdek Dior J’adore Eau de parfum infinissime.

Dior J’adore Eau de parfum Infinissime

Dior J’adore Eau de parfum infinissime is vertrouwd, maar toch ook verrassend, als een sensueel zusje van het zonnige J’adore eau de parfum. De geur wordt ‘infinissime’, met een oneindig geurspoor, aldus het Huis Dior.

Voor wie het nog niet door heeft en zich afvraagt wat infinissime betekent, het is het Franse woord voor oneindig. Dit refereert kennelijk naar de houdbaarheid van de geur.

De flacon:

De ketting op de flacon van J’adore is vernieuwd, passend bij het nieuwe eau de parfum infinissime. Één voor één maken de draden van de legendarische Masai-ketting zich los en glijden ze oneindig langs het glas als de sensualiteit van een ketting op de huid van een vrouw. Dit nieuwe sieraad is nog kostbaarder en komt tot leven als symbool voor een bevrijde vrouwelijkheid.

Geurnoten

Topnoten: Bloed sinaasappel, Bergamot en Roze peper;
Hartnoten: Tuberoos (Nachthyacint), Arabische Jasmijn (Sambac), Ylang-Ylang, Lelietje-van-dalen en Roos;
Basisnoot: Sandelhout.

Een ode aan vrouwen en hun kracht

Het Huis Dior heeft het wat mij betreft weer voor elkaar gekregen. J’adore Eau de parfum Infinissime heeft mij enorm blij gemaakt. Mij wederom verliefd laten worden. Ik kan hier heel kort en krachtig over zijn: J’adore Eau de parfum Infinissime is een onweerstaanbaar en onvergetelijke uitbarsting van intense tederheid en sensualiteit. Een ontzettend zachte en romige geur. De geur is niet overheersend aanwezig maar precies goed. Het heeft een zachtheid die perfect in balans is. Als een zachte streling die je in een bedwelmende roes brengt. Eentje waar je liever niet uit ontwaakt.

Dior J’adore Eau de parfum Infinissime is een elegante creatie waar je geen genoeg van zult krijgen. Een geur met een uitbundige sensuele charme om je te laten duizelen. Een warme en liefdevolle omhelzing die betovert en je in haar greep houdt. Infinissime is een creatie met een eigen verhaal. Het is een geur die ik zou dragen wanneer ik mij (extra) geliefd zou willen voelen. Niet per se opgevrolijkt worden, het is immers geen opbeurende geur, maar wel wanneer ik een warme en liefdevolle omhelzing (van een lover) goed kan gebruiken. Infinissime laat je prettig in je vel voelen. Het steelt je gerust, laat je op je gemak voelen en geeft je het gevoel dat je jezelf kunt zijn. Het weerspiegelt voor mij de vertrouwelijkheid maar vooral de tederheid van een lover. Een heerlijke mix van zachtheid en sensualiteit.

Waar ik van mening ben dat Dior J’adore L’Or meer geschikt is voor speciale gelegenheden vind ik Infinissime een geur die ik zeker dagelijks zou kunnen gebruiken. Een warme en zachte dagelijkse geur die je een goed gevoel geeft en je prettig in je lijf laat voelen. En daarnaast nog eens lekker lang blijft hangen. Dit weerhoudt mij er overigens niet van om te oversprayen. Infinissime is namelijk het type geur dat jou zo’n goed gevoel bezorgt dat je geneigd bent om te blijven sprayen. Vanaf de eerste spray tot het einde van haar draagtijd blijf ik van dit geurtje genieten. En wakker worden met dit geurtje op de achtergrond is overigens ook heel fijn.

Als ik Dior J’adore Eau de parfum Infinissime zou moeten categoriseren zou ik het onder het kopje ‘volwassen geur’ plaatsen. Niet zozeer omdat het bij hen niet in de smaak zal vallen maar meer door haar intense sensualiteit.

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top