Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Dior J’adore L’Or Essence de Parfum Eau de Parfum

Dior J’adore L’Or Essence de Parfum Eau de Parfum

Na het grote succes van Dior J’adore heeft het merk een aantal andere geuren in hetzelfde prachtige flacon uitgebracht. Waaronder deze, in de herfst van 2017, herboren J’adore L’Or. Met Moederdag kreeg ik o.a. dit geurtje en uiteraard kan ik het niet laten om over dit exclusieve parfum te schrijven. Want feit is wel dat Dior L’Or de meest goddelijke parfum is die ik in mijn collectie heb. En niet enkel de geur zelf is luxueus, maar ook de flacon is een pareltje, een lust voor het oog.

Dior J’adore L’Or

“Nobel en sensueel, J’adore L’Or is de zuiverste essentie van het florale boeket van J’adore, een combinatie van de absolue van Jasmijn en absolue van Meiroos, gekweekt op onze exclusieve domeinen in Grasse, met de oriëntaalse charme van Vanille en de Tuberoos. De Jasmijn Grandiflorum straalt met intense en omhullende florale geuren en fruitige accenten. De Meiroos onthult haar sensuele toetsen, een onmiddellijke schoonheid met licht kruidige accenten. Aan deze twee absolu’s worden de Vanille en Tuberoos toegevoegd. De Vanille omhult en paait met behoud van zijn haast rauwe charme. De Tuberoos, een witte bedwelmende schoonheid, doet met zijn eigenzinnigheid het verstand verliezen. 

Een intense geur die wordt gesierd door een nieuwe fijn bewerkte collier, in een haast organische beweging dankzij het unieke gravure-procedure. Net zo kostbaar als het mooiste sieraad dat op de huid wordt gedragen, komt J’adore L’Or tot leven, sensueel en zinnelijk, tot in het vloeibare goud dat het parfum omstrengelt.

Geurnoten

Topnoot: Jasmijn;
Hartnoten: Mei Roos, Ylang-Ylang en Tuberoos (Nachthyacint);
Basisnoten: Tahitiaanse vanille en Tonkaboon

Dior J’adore L’Or zit in een prachtige, flacon dat een en al luxe en kracht uitstraalt. De flacon doet denken aan een vrouwelijk silhouet met gouden versiersels rond de hals. Deze schijnt geïnspireerd te zijn op de vele kettingen van de Masai.

Een onweerstaanbare samensmelting van geurnoten

Dior J’adore L’Or is letterlijk vertaald ‘ik adoreer goud’ en is een speciale geur in mijn collectie. Het is een zeer chique en zeer vrouwelijk geur met een onweerstaanbare samensmelting van geurnoten die jou de gehele dag door een extreem verfijnd en zelfverzekerd gevoel geeft. De geur is warm, poederig, teder, verfijnd en bovenal sensueel. En het blijft ook nog eens erg goed hangen. Een totaal pakket wat mij betreft: zowel van buiten als binnen is het een aanwinst, een ware pronkstuk! Dior J’adore L’Or is een intense, verleidelijke en zachte geur die oprecht mijn parfum houdende hart gestolen heeft. Ik ben er helemaal weg van en denk dat ik hiermee mijn nieuwe (luxe) ‘signature‘ geur gevonden heb. Zeer geschikt voor speciale gelegenheden.

Dior J’adore L’Or en Dior J’adore zitten beide in hetzelfde flacon maar verder zijn het twee totaal verschillende geuren. Eerstgenoemde is velen malen lekkerder. Van J’adore ben ik persoonlijk geen groot fan maar L’or is echt goddelijk. Het is een volwassen, classy en sexy geur dat ook nog eens powerful is. Een geur met veel warmte en diepgang! Als je het mij vraagt is het vrijwel onmogelijk om dit geur te dragen en je niet chique te voelen.

Goedkoop is Dior J’adore L’Or absoluut niet maar ik moet zeggen dat het, het geld dubbel en dwars waard is. Het is het zeker waard om een ritje naar de parfumerie te maken. Dit zou zomaar ook het perfecte geur voor jou zijn.

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top