Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Productreview | Lovea Bio Spray Kids SPF 50

Productreview | Lovea Bio Spray Kids SPF 50

Lovea Bio Spray Kids SPF 50Waar heel veel mensen niet bij stilstaan is dat we eigenlijk het hele jaar door bescherming tegen UV-stralen nodig hebben, en met name het tere kinderhuidje. Ja, ook wanneer het zonnetje niet volop schijnt wordt je huid hieraan blootgesteld en is bescherming verstandig. Nu de lente officieel van start is, de dagen langer duren en het zonnetje meer gaat schijnen is het vanzelfsprekend dat kinderen vaker en langer buiten te vinden zullen zijn. Vaak is het zo dat ouders hun buitenspelende kinderen niet insmeren omdat zij dat simpelweg niet nodig achten. Maar de laagstaande lentezon kan erg verraderlijk zijn en dan is een goede UV-bescherming noodzakelijk.

Het insmeren wordt bij veel kinderen pas gedaan wanneer zij op plekken als het strand of zwembad zijn. Maar alleen dan je kindje insmeren is niet voldoende. Ik zeg: smeer ook tijdens het buitenspelen het gezicht en blote huid in.          

De tere huid van kleine kinderen vraagt om een hoge UV-bescherming. Hier speelt Lovea goed op in, door in Nederland de Lovea Bio Spray Kids SPF 50 te introduceren. De sprays zijn qua verpakkingen voorzien van vrolijke Disney-designs (verkrijgbaar in 3 varianten). Deze handige sprayformules op basis van gecertificeerde biologische arganolie beschermen de huid van kinderen op een veilige wijze tegen zowel UVA- als UVB-straling. De sprays bevatten hiervoor een 100% natuurlijk, mineraal zonnefilter op basis van titaniumdioxide. De waterbestendige samenstellingen zijn vrij van synthetische parfums en bevatten geen parabenen of nanodeeltjes.

Lovea Bio Spray Kids SPF 50 -5Lovea Bio Spray Kids SPF 50 heeft een witte, cremige substantie en laat zich gemakkelijk uitsmeren. Het product laat tijdens het smeren in eerste instantie een witte gloed op de huid achter, maar dit vervaagt gelukkig nadat je het spul ingesmeerd hebt.
De Lovea Bio Spray Kids SPF 50 heeft een aangenaam geurtje dat ik niet goed kan beschrijven, maar wel is het fris en zomers te noemen.

De Lovea Bio Spray Kids SPF 50 heeft een verkoopprijs van € 18,99 voor een inhoud van 100 ml. De producten van Lovea BIO worden verkocht bij de betere drogist, zoals de filialen van ETOS, De Tuinen en diverse zelfstandige drogisterijen en natuurwinkels. Voor meer informatie is er de website www.lovea.nl

Smeer jij jouw kind(eren) in tijdens het buitenspelen?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Productreview | Lovea Bio Spray Kids SPF 50

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top