Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Pink Gellac Uncovered4 Collectie Swatches & Review

Pink Gellac Uncovered4 Collectie Swatches & Review

Sinds dat ik de nagellakken van Pink Gellac ontdekt heb, ben ik toch wel fan geworden. Want hoe fijn is het om niet na slechts een paar dagen gechipte nagels te hebben? Om ruim twee weken lang geen omkijk naar je nagels te hebben? Heerlijk vind ik dat! Dit maakt dus dat ik heel enthousiast over Pink Gellac ben. En nu mag ik nog meer kleuren van dit merk uitproberen. Kijk je mee?

Pink Gellac Uncovered4 Collectie

Na hun herfstcollectie, Pink Gellac Tropical Island, keek ik enorme uit naar de wintercollectie van dit merk. En einde vorige jaar was het dan zover, Pink Gellac introduceerde hun Uncovered4 Collectie. Een collectie dat uit zeven winterse nude tinten bestaat. En wie mij kent, of mijn blogs al wat langer volgt, weet dat ik groot fan van nude kleuren ben en ze graag draag. Ik houd ervan! Deze Uncovered4 kleuren zijn wat mij betreft musthaves voor iedere liefhebber van nude kleuren. En zeg nou zelf… aan nude tinten kun je toch niet genoeg hebben?

Pink Gellac Uncovered4 Collectie bestaat uit zeven nude lakken in diverse prachtige tinten. Ik moet toegeven dat ook ik, zoals velen, de vrees had dat de tinten niet zo veel van elkaar zouden verschillen. Maar dat doen ze gelukkig wel! Ondanks dat het hier om allemaal nude lakken gaat, is de collectie lekker gevarieerd, van licht tot donker nude en glitters. Ik ben zeker erg enthousiast over de Pink Gellac Uncovered4 Collectie. Maar genoeg gekletst, laten we de kleuren gauw van dichtbij bekijken…

Swatches Pink Gellac Uncovered4 Collectie

Pink Gellac 251 Nude Pink
Dat ik dol op roze tinten ben hoef ik jullie denk ik niet meer te vertellen. Het is derhalve geen wonder dat Nude Pink bij mij in de smaak is gevallen. Nude Pink is een mooi oudroze tint met een warme ondertoon. Een tint dat met elke kleur (outfit) te combineren is en ik persoonlijk altijd wel kan dragen.

Pink Gellac 252 Beige Latte
Is Beige Latte meer moerasgroen of toch meer grijs van kleur? Hoe dan ook, het is een tint die mij positief verrast heeft. Een prachtige tint welk bij mijn donkere huidskleur zeker niet misstaat.

Pink Gellac 253 Milky Taupe
De lichtste kleur van de collectie is Milky Taupe, een bleek-roze tint met een koele en zachte ondertoon. Ondanks dat Milky Taupe een mooie kleurtje is ben ik er nog niet uit wat ik er persoonlijk van vind. Wellicht dat ik in de zomermaand dit kleurtje meer zal gaan waarderen en dragen.

Pink Gellac 254 Sparkling Nude
Sparkling Nude wordt omschreven als de perfecte kleur voor elke feestelijke gelegenheid en daar kan ik mij volledig bij aansluiten. Het is een prachtige lak boordevol gouden glittertjes.

Pink Gellac 255 Frosted Nude
Ook dit kleurtje heeft mij positief verrast! Ik was namelijk bang dat Frosted Nude bij mijn donkere huidskleur minder leuk zou staan maar ik vind het mooi! Dit koele lichtgrijze kleurtje met subtiele zilveren glittertjes is een mooie nude tint dat mede door de glittertjes minder snel zal gaan vervelen.

Pink Gellac 256 Creamy Taupe
Creamy Taupe is een mooie taupe kleur met een warme paars-bruine ondertoon. Dit is zo’n kleurtje dat ik, ondanks zijn iets wat donkere tint, het hele jaar door kan dragen. Ik vind het mooi!

Pink Gellac 257 Burnt Taupe
Burnt Taupe is de donkerste kleur uit deze collectie. Het is een warme paars/bruine tint dat bij elke huidskleur goed zal staan. Als het om nagellakken gaat ben ik niet seizoengebonden maar ik kan mij wel goed voorstellen dat velen Burnt Taupe meer voor het najaar geschikt zouden vinden. Zelf ben ik dol op dit kleurtje en kan het altijd wel dragen.

Al met al ben ik erg enthousiast over deze Pink Gellac Uncovered4 Collectie. Ik ben persoonlijk groot liefhebber van nude nagellakken en de diversiteit aan tinten is mooi.  De collectie bevat niet enkel lichte maar ook donkere tinten zodat er voor iedereen wel een passende kleurtje bij zit. Daar is dus goed over na gedacht. De collectie is zeker niet saai en ook erg leuk dat er een glitterlakje tussen zit. Ik ben fan!

De Pink Gellac Uncovered4 Collectie is te koop via pinkgellac.nl voor € 15,00 per stuk.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top