Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Pink Gellac Tropical Island Collectie Swatches & Review

Pink Gellac Tropical Island Collectie Swatches & Review

De zomer mag dan wel bijna voorbij zijn en zijn herfstcollecties inmiddels ook alweer volop verkrijgbaar. Maar dat wilt uiteraard niet zeggen dat we massaal onze zomerse kleurtjes moeten opbergen. Of deze niet meer op de nagels kunnen dragen. In het algemeen houd ik sowieso meer van lichte/vrolijke nagellakken op mijn nagels dan de donkere varianten. Dat ik in de herfst- en wintermaanden nog steeds met vrolijke zomerse tinten op de nagels loop is dan ook zekers geen uitzondering. Wat mij betreft kun je het hele jaar door jouw favoriete kleur nagellak dragen, doe ik zeker ook. En omdat ik nog steeds erg enthousiast van de zomercollectie van Pink Gellac word, deel ik ze vandaag met jullie.

Een tijdje terug reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac en kon ik vol enthousiasme melden dat de lakken na twee weken op mijn nagels er nog prima uitzagen. Sindsdien is mijn liefde voor Pink Gellac gaan groeien en wilde ik uiteraard meer kleuren van dit merk in mijn stash hebben. Meer kleuren om mee af te wisselen en van te kunnen genieten. Dat deze nieuwe collectie meer dan welkom is, is denk ik dan ook volkomen duidelijk.

Pink Gellac Tropical Island collectie

Voor de zomerperiode introduceerde Pink Gellac de Tropical Island collectie met 7 nieuwe knallende zomerse kleuren. Kleuren die je doen denken aan de perfecte vakantie op een tropisch eiland en je de “island vibes” geven.

Pink Gellac 244 Hawaii Orange Wil je lekker opvallen met jouw nagels? Dan is Hawaii Orange de kleur voor jou! Met dit knallende oranje kleur blijft jouw nagels zeker niet onopgemerkt. Met twee laagjes krijg je jouw nagels met dit lakje prima dekkend.

Pink Gellac 245 Cocktail Pink Is orange niet zo jouw kleur? Dan is de sprekende Cocktail Pink een prima alternatief. Een heerlijk opvallende frisse kleurtje voor alle sophisticated ladies. Wederom dekt dit kleurtje met twee laagjes prima.

Pink Gellac 246 Mermaid Pink Voor alle ladies die van glitters op de nagels houden mag 1 of meerdere glitterlakken niet uit deze collectie ontbreken. En wat ziet deze Mermaid Pink lakje er mooi uit. Pink Gellac Mermaid Pink is een licht roze kleur met subtiele glitters.

Pink Gellac 247 Sorbet Pink Ben jij geen fan van fluoriserende kleuren op jouw nagels maar je houd wel van roze? Check dan Sorbet Pink. Pink Gellac Sorbet Pink is geïnspireerd door de Sorbet. Net als het ijsgerecht is dit een frisse roze kleur met een koele ondertoon. Een prachtig zomers kleurtje!

Pink Gellac 248 Midnight PurpleWat is dit een prachtig kleurtje! En het leuke van dit lakje is dat het ook zeer geschikt is voor het najaar en wintermaanden. Pink Gellac 248 Midnight Purple is een zwoele paarse kleur. De roze glitters in de gellak maken deze donkere kleur mysterieus en schitterend. Over de pigmentatie van dit lakje valt niet te klagen: met een laagje heb je al een prachtig manicure.

Pink Gellac 249 Hot Plum Pink Gellac Hot Plum is een heldere fuchsia kleur. Dit is een trendy, high fashion tint die te combineren is met elke zomeroutfit.

Pink Gellac 250 Orchid Purple Pink Gellac Orchid Purple is een koele paarse kleur. Dit kleurtje is wat mij betreft juist voor de tijd van het jaar, zo richting het najaar, geschikt. Een heel mooi kleurtje dat je aan de orchid bloem laat denken.

Wat een prachtig collectie is deze Tropical Island collectie. De kleuren passen mooi bij de thema, de gellakken zijn fijn in gebruik en de pigmentatie van de kleuren zijn goed. Ze zijn gemakkelijk en egaal aan te brengen en na twee lagen hebben ze een volledige dekking. En na onder de LED lamp uitgehard te zijn kun je tot twee weken lang van een prachtige manicure genieten. Hoe fijn is dat?

De Pink Gellac Tropical Island Collection is te koop via pinkgellac.nl voor € 15,00 per stuk.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top