Je bent hier
Home > Baby & Kind > Nieuwe aankoop | Meisjes kleding

Nieuwe aankoop | Meisjes kleding

Laatst schreef ik in dit artikel dat we pasgeleden voor de kids waren wezen shoppen. Voor het nieuwe schooljaar moest hun kledingkasten nodig aangevuld worden want qua groei hebben ze zeker niet stilgestaan. Omdat ze alle vijf wel iets nodig hadden zijn we met z’n allen, yip met 5 kids, de Primark ingegaan. Ondanks dat ik er behoorlijk tegenop zag viel het reuze mee en hebben de kids zich redelijk goed weten te gedragen. Moet zeggen dat we, met zes volle tassen, ook wel goed geslaagd zijn.

Inmiddels zitten we alweer in de tweede schoolweek en vandaag laat ik de gekochte items van mijn meiden zien. Ondanks dat het de bedoeling was dat we gericht voor najaarskleding zouden shoppen vielen de oogjes van mijn meiden op enkele zomerkleding die we ook meenamen.

shoplog primark 2Mijn jongste dochter van vier jaar is helemaal gek op dit Minnie jurkje, deze moest van haar dus echt mee…

shoplog primark 3Dit donkerblauwe jurk van zacht katoenen tricot met print is niet van de Primark maar van de H&M

shoplog primark 7Sinds ikzelf veel blazers draag willen mijn beide mini-me ook steeds vaker een blazer aan. Inmiddels hebben ze beide ieder vier kleuren blazers in hun kast hangen en wat zijn ze er trots op!

shoplog primark 6Volgens mij kom je tegenwoordig geen enkele kinderkledingzaak meer binnen zonder poesjes print op kledingstukken te ontdekken.

shoplog primark 5Een basic spijkerbroek is altijd wel handig en met veel te combineren.

shoplog primark 4 shoplog primarkMijn meiden hebben nu nog de leeftijd dat ze het erg leuk vinden om zich hetzelfde te kleden, veel kledingstukken hebben we dan ook dubbel.

shoplog primark 8 shoplog primark 1Naast kledingstukken kochten we ook leuke mini handtassen en een setje riem.

Nicky, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

3 thoughts on “Nieuwe aankoop | Meisjes kleding

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top