Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Beauty | Oriflame The ONE  langhoudend-collectie

Beauty | Oriflame The ONE  langhoudend-collectie

Zoals je in dit artikel al kon lezen heeft Oriflame onlangs een langhoudend-collectie met de naam ‘The ONE’ gelanceerd.  De producten uit de Oriflame The ONE  langhoudend-collectie zijn speciaal ontwikkeld om de hele dag mooi te blijven zitten. De collectie bestaat uit nagellakken, waarmee je hier al kennis mee heb kunnen maken, mascara, lipsticks, eye liner en lipgloss. Naast de nagellakken hebben we de lipstick, eyeliner en lipgloss getest.

The One Eye Liner Stylo
The One Eye Liner StyloHoewel ik normaal gesproken echt van de liquid Eyeliner ben, heb ik deze Oriflame eyeliner in stift vorm getest. Ik heb er nog maar weinig gezien die mij echt bevielen dus ook ik ben benieuwd.

De verpakking ziet er leuk en kleurrijk uit. Simpel, maar toch een beetje speels. Ik vind het lettertype heel erg leuk, niet iets wat je vaak ziet in zulke blokletters. De Eyeliner heeft een trekdopje, waar naar je naar het stiftje gaat. Het stiftje ziet er lekker stevig uit.

The ONE  Eyeliner Stylo bestaat uit vier kleuren; Black, Brown, Blue en Grey, dus voor iedereen een passende kleur. Zwart is natuurlijk zeer geschikt als je een dramatische look wilt creëren en bruin als je een niet zo’n opvallende liner wil, maar een wat subtielere lijntje. En de andere twee kleuren wanneer je gewoon wat anders wilt.

The ONE  Eyeliner Stylo geeft een prima dekking, je kunt makkelijk een dun lijntje maken, maar ook een wat dikker lijntje. De breedte van je liner is dus goed te bepalen met dit stiftje. Er komt tijdens het gebruiken ervan ook voldoende product uit. Ook qua houdbaarheid zijn we tevreden, de eyeliner blijft tot einde van de dag goed zitten. Het product komt zijn beloftes wat ons betreft goed na.
Oriflame The One Eye Liner Stylo kost €7,99.

The One Colour Unlimited Lip Gloss
The One Colour Unlimited Lip GlossOriflame The One colour unlimited lip gloss heb ik uitgebreid getest, en ondanks dat ik geen lipgloss drager ben, is dit er eentje die me toch overhaalt hem vaker op te doen!

Oriflame The One colour unlimited lip gloss bestaat uit acht tinten; Very Fuchsia, All Day Pink, Rose Unlimited, True Blushm Peach Evermore,Pink Boost, Very Fuchsia en Plum Beyond.  Ik vind de product verpakking simpel maar schattig. Het kwastje ziet er goed gevormd uit, waardoor aanbrengen makkelijk is. In mijn ogen fijner dan van die losse haartjes op het einde van je kwast!

The One Colour Unlimited Lip Gloss 2Very Fuchsia is bijna hetzelfde als mijn eigen natuurlijke lipkleur. Hierdoor accentueer ik dus mijn eigen kleur, waardoor de lipgloss beter tot zijn recht komt op mijn lippen. De lipgloss vind ik heel mooi gepigmenteerd!Dit is zeker weten een kleurtje wat ik regelmatiger op mijn lippen ga doen, en geloof me dat is echt een wonder, ik en lipgloss.
Oriflame The One Colour Unlimited Lip Gloss kost €12,00

The One Colour Unlimited Lipstick
the one lipstickThe One Colour Unlimited Lipstick komt in tien tinten; Infinite Rose, Rosewood Eternity, Absolute Blush, Always Cranberry, Pink Unlimited, Fuchsia Excess, Endless Red, Violet Extreme, Forever Plum en Mocha Intensity.

De lipsticks zitten verpakt in een huls, met daar om heen een kartonnen verpakking. Net wat luxer dan de lipgloss, die had geen kartonnen verpakking. Het product brengt met swatchen lekker romig aan op mijn arm, wat ik verlang van een Lipstick. De lipstick bevat alleen geen SPF 15, wat 8 van de tien keer wel zo is bij een Lipstick, een min puntje dus. Ik vind het namelijk niet prettig om er een lippenbalsem met SPF 15 onder te hebben. Ik zal deze Lipstick dus niet snel adviseren in de brandende zon.

the one lipstick 2the one lipstick 3De lipstick in de kleur Absolute Blush is lekker zacht, en net genoeg om je lippen wat kleur te geven. Een wow-factor heeft hij dus niet, maar voor een subtiele look is deze lipstick super geschikt. Op de lippen is de lipstick matter dan ik verwacht had maar hij brengt wel echt fijn en romig aan. Hij is natuurlijk super draagbaar, en past bij iedereen. Ik ben er zeker tevreden over, en zou hem zeker aanraden!
The One Colour Unlimited Lipstick kost €8,99

Oriflame producten zijn te koop via het eigen webshop oriflame.com

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Beauty | Oriflame The ONE  langhoudend-collectie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top