Je bent hier
Home > Columns > Mommy reageert | Inwendige vibrator-fotografie?

Mommy reageert | Inwendige vibrator-fotografie?

gaga vibaratorHoe bizar kun je het tegenwoordig hebben? Een Chinese seksspeeltjesfabrikant heeft een bijzonder nieuw snufje bedacht; een vibrator die niet alleen doet wat ervan wordt verwacht, maar nog iets extra’s. Want je kunt er intieme foto’s mee maken. Pardon? Ja, echt. Ergens ter wereld is een groepje gyneacologen van mening dat wij vrouwen ‘nog steeds  niet goed weten hoe onze vagina er van binnen (of soms zelfs van buiten) uitziet’ en daar moest dus wat aan gedaan worden. De gat-in-de-markt-ziende Chinezen bedachten  vervolgens de Gaga: een vibrator met ingebouwde cameralens en flits om foto’s mee te nemen tijdens het gebruik. Dat zet muzikante Lady Gaga toch ook ineens in een ander daglicht zou je zeggen….maar dat terzijde.

Ik lees verder over deze vibrator. De vormgeving is saai en strak. Maar om ‘in de schoenen van je gynaecoloog te stappen terwijl je jezelf bevredigt’, zou toch wel eens de interesse van menig vrouw kunnen wekken, aldus de de belofte van de fabrikant. Of van de arts, want de Gaga is met een speciale app op afstand te bedienen en bij twijfel over je inwendige uitzicht, kun je de foto’s via usb op de computer zetten en mailen naar je huisarts. Nou die ziet je aankomen! Zit hij (of zij) rustig recepten uit te schrijven, komt er ineens zo’n vleeskleurig maanlandschap voorbij. Dat wíl je toch gewoon niet?

Dus ik denk dat het hier gaat om mannelijke gyneacologen. Die zelf nog nooit een bevalling hebben hoeven ondergaan. Die zich niet realiseren dat je als vrouw wellicht helemaal niet de behoefte hebt óm in je binnenste te kijken. Dat is net zoiets als dat je als man tijdens de bevalling liever niet in de vagina en het geboortekanaal wil kijken omdat je daar ooit weer in zult komen en dan niet dat bloederige beeld op je netvlies wilt hebben. Toch? Ik schud even met mijn hoofd. Terugdenkend aan mijn zwangerschappen relaiseer ik me dat ik het toucheren door vreemden al vervelend vond. Dat ik een tijdlang écht niet wilde dat mijn echtgenoot ook maar een blik op ‘down under’ wierp, omdat naar mijn idee de hechtingen die ik heb gehad na een knip én een stortbevalling megagroot waren. No way dat ik dan ook nog eens een vibrator met fotoapparatuur in die contreien wil hebben!

Dus hoe ludiek ook geintroduceerd: ‘verkrijgbaar in drie kleurtjes voor maar liefst 180 dollar exlusief verzendkosten’,  de Gaga in voor mij een Nono. Als ik iets wil zien, dan pak ik wel een spiegel. En de binnenkant? Laat maar lekker zitten waar het hoort. In het donker. Zonder flitslicht. Dat vind ik bevredigend genoeg.

4 thoughts on “Mommy reageert | Inwendige vibrator-fotografie?

  1. Hahahhaha.. leuk geschreven en ben het helemaal met je eens. Een kijkje daar onderen door de arts ervaar ik al als zeer ongemakkelijk laat staan een foto dat ook nog eens opgeslagen kan worden. Dat zie ik dus echt niet gebeuren. De Gaga is overigens ook in Ned. verkrijgbaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top