Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Mommy Kado Box

Mommy Kado Box

Wanneer een vriendin, familielid of collega zwanger of net bevallen is, wil je om haar te feliciteren iets leuks geven. Een leuk kleinigheidje hoeft niet duur te zijn, dit bewijst de Mommy Kado Box

Mommy Kado Box
Mommyonline.nl introduceert de ‘Mommy Kado Box’. Een verrassingsbox voor ieder Mommy (2be). Naast de leuke spulletjes voor de baby vind je in de box ook leuke producten voor de Mommy (2be). Zwanger of Mommy, dat maakt natuurlijk niets uit, wij vrouwen willen altijd goed voor de dag komen. Met dit in gedachte hebben wij de box gevuld met enkele beautyspulletjes die iedere vrouw goed kan gebruiken.

De Mommy Kado Box is een prachtige bewaarbox gevuld met leuke en hippe spulletjes voor mommy & baby. Door het feestelijke uiterlijk van de Mommy Kado Box is de box een lust voor het oog, want laten we wel wezen, het oog wilt ook wat.
De inhoud van de Mommy Kado Box is net zo leuk als de doos zelf. Het is een kleinigheidje waar je als Mommy (2 be) ook werkelijk wat aan hebt. De Kado Box is afgestemd op geslacht, jongen of meisje, of neutraal, wanneer het geslacht van het kind nog onbekend is.
De Mommy Kado Box is natuurlijk niet alleen leuk om te geven of om te krijgen maar zeker ook erg leuk om voor jezelf te bestellen.

Inhoud: De inhoud van de Mommy Kado Box moet natuurlijk een verrassing blijven. Maar wij kunnen wel in het kort verklappen wat er zoal in de box zit. Standaard in de Mommy Kado Box vind je het Mommyonline Magazine, een lieve knuffel, nagellak, handcrème, babysokjes en nog veel meer hippe en leuke spulletjes aangeboden door de deelnemende (online) shops.
Daarnaast is de Mommy Kado Box de eerste box met standaard een lief fotoalbum waar je de leukste en liefste foto’s van je kindje in kunt doen om vervolgens overal mee naar toe te nemen.
Iedereen houdt van een frisse adem, daarom zit er tevens standaard in de box een uniek pakje kauwgum met een eigen, door Mommyonline, ontworpen verpakking.
Een ding staat dus vast: de Mommy Kado Box is goed gevuld met leuke en hippe cadeautjes voor baby & mommy.

Voor een vast bedrag van 14,95 euro wordt de Mommy Kado Box overal in Nederland geleverd.

Bestel hier de Mommy Kado Box

*Merken kunnen verschillen van foto*

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

10 thoughts on “Mommy Kado Box

 1. Hey, toch maar weer ermee verder gegaan zie ik! Erg leuk, hopelijk wordt het een groot succes. Hebben die bedrijven die je vorige jaar benaderd had geen interesse meer? Misschien moet je hen nogmaals benaderen, hoe meer bedrijven des te beter toch?
  Ik wil wel de allereerste box, cadeau aan een kennis. Ze is zwanger van een 2ling, heb je daar een speciale box voor? Wellicht een idee 🙂

  liefs Natasja

 2. Wat leuk zeg. Erg leuk dat jullie de box voortgezet hebben, nu dat de site vernieuwd is zal de box de aandacht krijgen dat het echt verdiend. Geweldig jullie nieuwe site en ik zal een aantal webshops naar jullie doorverwijzen voor deelname aan de Mommy Kado Box. Ik twijfel er niet aan, het wordt een groot succes!!!!

 3. Hoi Mommyonline,

  Ik heb de Mommy Kado Box van een vriendin cadeau gekregen, erg leuk! En wat een mooie doos. Over de inhoud ben ik ook erg blij mee, ik kan de spulletjes goed gebruiken. Nu dat ik hier de prijs zie staan, het is zeer zeker het geld waard

  Mijn complimenten!!!

  Groetjes, Amber

 4. Net de box besteld voor vriedin!
  Ben heel benieuwd wat er inzit en wat ze ervan gaat vinden!!

 5. Hallo mommyonline,
  ik heb een paar uur geleden de kado box mogen ophalen 4 een vriendin en ik vind het echt een pracht kado voor de aanstaande mama en baby.

  Groeten,
  Priscilla

 6. Ik heb zojuist de Mommy Kado Box ontvangen, een super leuke box en inhoud ook!
  Zeker het geld waard, en een aanrader!

 7. Hoi nicky,

  Nou, ik heb de MKB besteld hoor! Voor me, myself en de aanstaande kleine meid!! Ik ben erg benieuwd. groetjes, tanya

 8. zodra ik het over heb wil ik er echt wel een bestelle hoor zoveel goeds!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top