Je bent hier
Home > Columns > Afscheid Eva

Afscheid Eva

Vol plezier begon ik te schrijven voor Mommyonline. Ik koos voor dit online magazine omdat de site mij aansprak, de onderwerpen en vooral de veelzijdigheid van de verschillende columns. Maar aan al het goede komt een einde, en dit zal dan ook mijn laatste schrijfsel zijn. Over de reden wil ik het graag met je hebben.

Ik ben iemand die graag dingen onderneemt. Mommyonline is dan ook niet het enige online magazine waarvoor ik schreef. Ondanks mijn plezier begon er onderhuids iets te knagen. Wat precies, wist ik nog niet. Ik bemerkte dat het schrijven van artikelen en columns precies is wat ik wilde doen, dus ik besloot het gevoel te negeren. Tot ik op een dag ineens besefte dat ik dit alles zó leuk vond, dat ik voor mezelf wilde beginnen. Dat je dit wel kan denken, is natuurlijk leuk, maar daarna moest er dus actie ondernomen worden.

Het wonderbaarlijke gebeurde: in één avond had ik iemand die de site en logo voor ons (want ik ga dit samen met mijn beste vriendin doen) maakte. En dan gaat het ineens snel. Hoe willen we heten? Wat voor artikelen gaan we plaatsen? Wat wordt onze visie? Ook daar waren we in één avond over uit. Het moest een ‘stoer’ magazine worden voor vrouwen die niet alleen willen teuten over make-up en de laatste mode, maar meer in de richting van wat ‘stouter’. Zo gezegd, zo gedaan en per 1 september zal ons magazine dan ook de lucht ingaan.

Ik wil dan ook in het bijzonder Nicky bedanken. Jij hebt mij de kans gegeven om te schrijven voor Mommyonline. Zonder dat je het wist, heb jij mij daarmee laten zien wat ik echt wilde. Ik ben je daar dan ook zeer dankbaar voor. Ook wil ik jullie, de lezers, bedanken voor het lezen van mijn columns en de reacties erop. Ik wens Mommyonline in de toekomst heel veel succes en bovenal plezier toe. Natuurlijk zal ik nog regelmatig een kijkje komen nemen, dus hoe graag je het misschien ook wilt, helemaal zijn jullie niet van mij af.

4 thoughts on “Afscheid Eva

  1. Het is inderdaad jammer. Eva heeft met haar column een goede bijdrage aan de groei van Mommyonlin.nl geleverd, hier zijn wij haar uiteraard dankbaar voor.

    Eva, Mommyonline wenst je heel veel succes met je site, vergeet ons niet en kom nog zo nu en dan even langs 🙂

  2. Dank je wel voor je lieve woorden en de succes wensen! Uiteraard komt ik regelmatig even kijken hier.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top